Utrops redaktør Majoran Vivekananthan setter likhetstegn ved norsk statsborgerskap og begrepet «nordmann.» Hvem som helst kan være nordmann, til tross for at nordmann er beskrivende for den norske folkegruppen. Innvandrere trenger ikke gi avkall på sin etnisitet eller identitet, men hvem som helst kan bli nordmann.

Identitetstyveriet er et bilde på samfunnet vårt i sin helhet, hvor konsekvenstenkning er fullstendig fraværende; om det gjelder utslettelse av vår egen identitet, dekonstruksjon av samfunnet eller hemningsløs krisemaksimering for å ødelegge økonomien vår. Men det som skjer når folk oppdager konsekvensene av hemningsløs og hensynsløs politikk, vil ikke politikerne innrømme sine feil. Isteden for å ta roten til problemet, dikkedaller de med symptomene på selve sykdommen de selv har laget til.

Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen diskuterer voldsalarm i skolen, politikernes ville sløsing av skattepenger og hva en nordmann egentlig er. Velkommen til sending.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.