FNs kontor i Genève ba oss nu søndag i en tweet, om å legge ned våpnene og dyrke incest i fred. 

På sosiale medier er ikke folk ukjent med gammel visdom om at det hjertet er fylt med, flyter munnen over av. FNs nye fredsbudskap som av flere betegnes som en «Freudian slip», har siden igår kveld gått verden rundt på sosiale medier.

I tweeten skrev verdensorganisasjonen «We want peace. Silence the guns» og fulgte opp med hashtagene «#StopWar» og «#IncestInPeace».

Reaksjonen på internett ble etter rundt åtte timer for mye for FN. De slettet tweeten og fulgte opp med en mere sømmelig variant, men du finner fremdeles originalen i internettarkivet.

Brukeren Ultra Grateful Calvin sammenfattet nettsamfunnets reaksjon i sitt svar til FN, med «Saying the quiet part out loud», – si det usagte høyt.

Det er bruken av ordet «incest» som vekker oppmerksomhet. Ordet henviser til praktisering av aktiviteter knyttet til reproduksjonsakten mellom «medlemmer av samme familie», hvilket både Gud, biologien og sivilisasjonen forbyr oss.

Man skal la tvilen komme tiltalte til gode: Det kan selvfølgelig være at FN har tatt feil av tastene C og V på tastaturet og egentlig ment å skrive «#InvestInPeace», men som sagt, «det hjertet er fylt med, flyter munnen over av» – og våre tanker går til Pedo Peter:

Flere har takket dem som har vært forutseende nok til å ta skjermbilde av FN-tweeten – som du kan se nedenunder. Her er det en som spør om du vil gamble på at de som styrer med FNs Twitter-konto, har fått jobben på grunn av sitt mangfoldighetsengasjement – hvilket man ikke kan utelukke:

Mens dette skrives dukker det hele tiden opp nye tweets under Twitter-søket #IncestInPeace. Ikke alle er like respektfull overfor FN:

En rekke skeptikere bruker tweeten til å uttrykke si sin mening om verdensorganisasjonen:

Det blir også gjort et poeng ut av at tweeten kommer på dagen for kroningen av britenes kong Charles III:

Dr. Ultra Boujee (med doktorgrad) ber Jesus ta på seg sandalene og komme tilbake til jorden, det er en nødsituasjon her nede:

Kim Jolliffe trekker opp historiske linjer. Vi anammer  et skjevt blikk på hva europeiske kongelige har bedrevet de siste tusen år:

I Frankrike er dette allerede implementert i samfunnsmoralen efter Macron, om vi ikke overtolker nedenstående ytring:

Til sist tar vi med oss Welson – som setter FN inn i en større sammenheng. Han bemerker at FN lot tweeten stå i åtte timer og at de i mellomtiden twitret flittig før de slettet oppfordringen til fredelig incest:

Efter sist kommer aller sist som noen ganger allikevel er nest sist. Vi tar med at FN går inn for Joe Bidens kandidatur i 2024. Han skal være blitt klokere med årene:

Og så tar vi med FNs forsøk på å overbevise oss om at det er investeringer, ikke incest de har på agendaen:

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.