Ikke mange mennesker kan nyde gleden over å lese sin egen nekrolog og med det få et blikk inn i ens eget eftermæle.

To ganger død

George Soros er en av dem. To ganger har han vært erklært død. Første gang gikk selveste Reuters på limpinnen og var raskt ute med publisering av en prefabrikert nekrolog.

Dette var post papir og Reuters fikk lov til å trykke på delete-knappen og legge den tilbake i skuffen for efterlengtede dødsfall. 

Men på internett er det alltid noen som kopierer og sikrer et evig liv til det som en gang har vært publisert. The Guardian gjorde en sak ut av at nekrologen var blitt feilpublisert og hadde fått ligge i cirka en halvtime før de luktet lunten. 

Kunstig åndedrett, faktisk

For noen dager siden ble Soros igjen erklært død og denne gang satte det en støkk i faktasjekkerne som fikk det travelt med å blåse liv i mannen – og det ser ut til at de, ihvertfall inntil videre, lykkes.

Soros’ siste dødsfall skjedde i sosiale medier. Å dø på Twitter gir deg ikke lange sykehistorien, der går det rykende fort, men døden er av den grunn ikke nødvendigvis smertefri, spesielt om eftermælet skal inkluderes i opplevelsen av sin egen død: 

Her blir Soros omtalt som en av verdens mest hatede menn.

Om Soros tar seg den diskutable glede å gå igjennom sosiale mediers omtaler av ham, blir det forståelig at han igjen har latt seg stå opp fra de døde – forhåpentligvis for å rette opp eftermælet – om han overhodet bryr seg. Nedenstående tweet indikerer at han har en jobb å gjøre:

Gateway Pundit skriver at Soros’ woke venstreorienterte agenda har bidratt til sammenbrudd for lov og orden over hele USA. Han er kjent som «mannen som knuste Bank of England» på Black Wednesday 1992.

Også The Guardian trakk i sin lett harselerende artikkel om Reuters prefabrikkerte Soros-nekrolog i april 2013, frem Soros’ hensynsløse gambling med hele nasjoners velstand:

– Han var kjent som ‘mannen som knuste Bank of England’ for å ha shortet britiske pund i 1992. På å tvinge Storbritannia til å devaluerte pundet tjente Soros mer enn en milliard dollar. Soros Fund Management ble bredt beskyldt for å ha bidratt til å utløse den asiatiske finanskrisen i 1997 ved å shorte thai baht og malaysiske ringgit.

Reuters beklaget i 2013 sin verbale avlivning av Soros. Denne gang henger sosiale medier etiketter på dem som erklærer Soros-æraen over. For oss som håper å overleve Soros, er det antagelig likegyldig om han er i live eller ikke; hans NGO-finansiering av flyttesjauen fra syd til nord vil uansett ødelegge Europa både demografisk og kulturelt. 

Det blir neppe lyst fred over hans minne.

George Soros deltok i konfiskering av jødisk eiendom under annen verdenskrig

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.