I USA har George Soros jobbet iherdig i mer enn 30 år for å reformere landets narkotikapolitikk og hans arbeid har ikke redusert skader, men heller ført til økt narkotikaavhengighet, død og kaos over hele landet. Hva vil aktivister i norske medier som skamroser Soros gjøre når han banker på dører til de venstreradikale og tilbyr millioner av «dirty money» for å reformere ruspolitikken i Norge?

Aftenposten skriver i dag at europeiske menneskerettighetsorganisasjoner fortviler, etter lekkasjer om at George Soros vil slutte å gi penger til arbeidet deres i EU.

– Mannen konspirasjonsteoretikerne elsker å hate, trekker seg ut av Europa, skriver journalist Erling Kagge.

Artikkelen handler for det meste om Soros’ arbeid i Europa og vi får inntrykk av at hele kontinentet vil falle sammen i sømmene nå da Soros vil slutte å gi penger.

Kan ikke Norge med sine blødende liberale hjerter og milliarder av dineros steppe inn?

Men norske journalister kan ikke skrive om Soros uten å nevne at han er høyresidens mørkemann, spesielt i USA som denne teksten vil handle om, og Kagge skriver:

– I USA er han en av de aller største bidragsyterne til politikere fra det demokratiske partiet.

– Man skal ikke lese mye i såkalte alternative medier for å finne konspirasjonsteorier om Soros. I grupper i sosiale medier beskyldes Soros for å stå bak det aller meste høyreradikale misliker. Han er på mange måter mannen ytterste høyre elsker å hate. Forsvarerne hans hevder at det er antisemittisme. Det stemmer neppe alltid.

– Hatet mot Soros skyldes ikke bare at han først og fremst finansierer venstresidens hjertesaker. Han bruker også stiftelsen sin som en talerstol for å forsvare forpliktende internasjonalt samarbeid, kamp mot rasisme og angrep mot autoritære ledere.

George Soros’ hjertesak har ført til død og kaos over hele USA

Tre tiår med narkotikapolitisk reform, skriver Open Society Foundation på sine nettsider, og hyller George Soros som har investert mer enn 300 millioner dollar for å reformere narkotikapolitikken og fremme skadereduksjon rundt om i verden.

I USA har Soros jobbet iherdig i mer enn 30 år for å endre retning for landets narkotikapolitikk og hans arbeid har ikke redusert skader, men heller ført til økt narkotikaavhengighet, død og kaos over hele landet.

Soros’ skadelige narkotikapolitikk har vært et tema lenge i USA og senest i juni skrev Washington Examiner en leder med tittelen:

– How George Soros is spreading addiction, death, and chaos across US.

Vi som blir kalt høyreradikale vet hvor destruktiv mørkemannen har vært for USA, spesielt i kriminalpolitikken og støtten for progressive venstreradikale distrikts- og statsadvokater.

Her tar vi for oss konsekvensen av Soros’ innblanding i USAs narkotikapolitikk, men tar likevel med gårsdagens nyhet om undergangen av nok en George Soros’ støttet distriksadvokat.

The Washington Examiner (Examiner) er en av USAs mest respekterte konservative aviser som i Aftenpostens verden er en av de såkalte alternative medier som skriver konspirasjonsteorier om Soros.

Vi kan stille spørsmålet om venstresiden i Norge hadde akseptert at en boogeyman som Soros hadde kjempet for en narkotikapolitikk som sprer avhengighet, død og kaos over hele vårt langstrakte land.

Examiner skriver at Drug Policy Alliance, en gruppe som har mottatt millioner av dollar fra George Soros, tar æren for å skape banebrytende politikk som har endret retningen for narkotikapolitikken i USA:

– Denne påstanden er sann. Alliansen har vært medvirkende til å legalisere marihuana i 11 stater og D.C. Fordelene som ble lovet har imidlertid uteblitt, og etterlatt hundrevis av samfunn med mer avhengighet, død og kaos.

– This claim is true. The alliance has been instrumental in legalizing marijuana in 11 states and Washington, D.C. The promised benefits of marijuana legalization, however, have failed to materialize, leaving hundreds of communities with more addiction, death, and chaos.

Examiner skriver at samme hva propagandister ved Drug Policy Alliance forteller oss, så er ikke marihuana et godartet stoff med medisinske egenskaper.

Det vet IOGT i Norge alt om. Organisasjonen arbeider blant annet for en politikk som kan redusere forbruket og skadene av rusmidler. De har samlet 11 fakta som beskriver hva som er farlig med cannabis, og hvorfor et forbud er viktig for å begrense cannabisskadene i samfunnet.

Vi håper ikke at Drug Policy Alliance og George Soros med sine millioner av dirty money setter sine føtter på norsk jord.

Hadde Aftenposten brydd seg?

The answers are no, no, and no

Examiner skriver videre at akkurat som etter slutten på forbudstiden i 1933 da alkoholforbruket i USA økte, har misbruk av marihuana vokst der hvor det har blitt legalisert. Drug Policy Alliance har skapt flere rusavhengige, flere hjerneskader og flere ødelagte familier.

Hva med alle de andre fordelene ved legalisering som ble lovet? Har kriminaliteten gått ned nå som det er lovlig å kjøpe, selge og eie marihuana? Får stater som legaliserte marihuana inn nye skatteinntekter? Er det færre som tar opioider og fentanyl?

Svarene er nei, nei og nei, skriver Examiner:

– The answers are no, no, and no.

I stedet har legalisering av marihuana ført til økt kriminalitet i USA. Samtidig har strenge reguleringer og skatter på lovlige marihuanaselgere skapt et enormt ulovlig marked, som er praktisk talt umulig å slå ned på i delstater hvor stoffet er lovlig.

Som et resultat har skatteinntekter fra lovlig marihuanasalg falt langt under forventningene, og stater sitter igjen med enorme regninger for økte rustjenester, men uten de ekstra inntektene til å betale dem.

Bygdesamfunn lider mest fra mørkemannens innblanding

Videre skriver Examiner at dette har gjort bygdesamfunn sårbare. De som aldri har opplevd narkotikarelatert vold før.  Små politiavdelinger har ikke nok penger, ansatte eller lover for å bekjempe ulovlige marihuanafarmer.

Resultatet er narkotikarelaterte skuddvekslinger, ran, kidnappinger og drap i lokalsamfunn som aldri har hatt et problem med dette (liberale Los Angeles Times):

– This has left rural communities that never experienced drug violence before vulnerable because small county sheriffs don’t have the budgets, staff, or laws to defeat illegal marijuana farms. This has brought drug-related shootouts, robberies, kidnappings, and killings to communities that never had them before.

I motsetning til hva vi blir fortalt er legalisering av marihuana også assosiert med høyere opioidbruk og dødelighet. Nyere forskning viser at lovlig marihuana er en inngangsport til økt bruk.

Examiner avslutter med at Soros trenger ikke å bekymre seg for baksiden av det hans venstreradikale aktivisme og millioner har forårsaket. Som milliardær har han råd til å isolere seg fra disse resultatene.

Likeså trenger ikke Erling Kagge eller andre journalister og redaktører i Norge å bekymre seg for skadene Soros har påført det amerikanske samfunnet, da de sitter i sine komfortable kontorer 7000 km borte, mens de tror de vet hva som er best for Amerika.

George Soros er mannen som ytre venstre elsker å skamrose

Resten av oss er ikke så heldige som Soros, skriver Examiner, og de gjenværende statene må presse hardt tilbake når Drug Policy Alliance begynner å prøve å legalisere marihuana i samfunnet deres:

– But the rest of us are not so lucky, and the remaining states should learn to push back hard when the Drug Policy Alliance starts trying to legalize marijuana in their state.

Vi stoler på at IOGT i Norge vil gjøre det samme, men de burde være klar over en ting!

Skulle George Soros komme til å banke på de venstreradikales dører og tilby millioner av dirty money for å reformere ruspolitikken i Norge og presse på for legalisering av cannabis, kan IOGT glemme støtte fra dem – og aktivister i norske medier.

For i motsetning til oss høyreradikale er Soros på mange måter mannen som ytre venstre elsker å skamrose.

George Soros Is …| POWERFUL JRE. Joe Rogan er ikke en mann på ytterste høyre, men likevel kaller han George Soros en ond person i en Batman-film.

Flere artikler om Soros destruksjon av Amerikas narkotikapolitikk:

Blame George Soros for the pot stench ruining America’s cities and addicting her citizens (msn.com)

Up in smoke: Soros-funded drug groups behind pro-marijuana laws in embattled blue states | Washington Examiner

An Inside Look At The Biggest Drug Reformer In The Country: George Soros (forbes.com)

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.