Vår sivilisasjon hviler på Loven. Den er både stentavlene Moses fikk med De ti bud. Opprinnelig ble de første tavlene skrevet med Guds hånd, men Moses ble så sint da han oppdaget av israelittene hadde brukt tiden han var borte til å tilbe gullkalven, at han slo dem i stykker.

Dette for at vi skal vite at vi må anstrenge oss for å holde loven. Den krever arbeid.

Som Kjell Skartveit skriver: Loven eksisterte før demokratiet. Den er en av de viktigste forutsetningene for den judaisk-kristne sivilisasjon.

Det er et begrep våre barn ikke lærer på skolen. De som skriver lærebøkene og utformer planene liker ikke ordet. De hater det grunnlaget vår sivilisasjon hviler på. Akkurat som Demokratene og venstresiden i USA hater USA.

De har nå valgt seg ut en ny fiende: Israel. Her har det oppstått noe interessant. Demokratene i USA splittes. Det skjer ikke i Norge og Skandinavia. Her er alle Hamas. Ikke eksplisitt. Men indirekte er de det.

De retter et grunnskudd mot vår egen sivilisasjon.

Til å hjelpe seg har de en massiv innvandring. Den er voldsomt i USA der en stat som Texas er på kollisjonskurs med Washington. Den sittende presidenten administrerer en invasjon av sitt eget land.

Det samme gjør EU, der sjefen for Frontex, Hans Leijtens, sier det er umulig å stanse trafikken. Det er bare å la dørene stå åpne. Dette vil ha en direkte innvirkning på vår egen trafikk, men uttalelsen fikk ikke stor omtale.

Den tredje faktoren er FN. FN og 243 NGO’er betaler for å bringe millioner av illegale inn i USA. Det er en bevisst strategi for å overta USA innenfra og Demokratene er med på det. De får fremtidige velgere som vil gjør det umulig for en Maga-bevegelse å vinne et fremtidig valg. Derfor er årets valg et skjebnevalg.

Demokratene har bevisst styrt mot lovløshet. De begynte etter George Floyd døde med Defund the police, Antifa og BLM fikk gå amok. Nå er det millioner av illegale som fyller hoteller og flyplasser. Ingen forstår hva som er hensikten, men det virker å være svært mørkt.

Justisminister i Texas, Ken Paxton, sier at de mexicanske kartellene er til stede i alle de 50 delstatene og de samarbeider med Biden. De vil også kunne destabilisere en ny Trump-administrasjon og gjøre mye annet for å skape kaos.

Som i The Purge.

Trailer #1

Trailer #2

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.