Befolkningen i Minneapolis har fått det som de ønsket: politiet er redusert med en tredjedel og stadig flerer politi slutter i tjenesten. Prisen er høy. Der hvor politiet tidligere holdt orden har gjengene overtatt. De svarte gjengene. De dreper hverandre og tilfeldige som kommer i skuddlinjen.

På tre uker ble tre småbarn skutt i tre forskjellige skyteepisoder. Trinity Ottoson-Smith (9), Aniya Allen (6), og LaDavionne Garrett Jr (10). Trinity og Aniya døde og LaDavionne er fremdeles på sykehus.

Trinity Ottoson-Smith ble skutt og drept mens hun hoppet på sin egen trampoline, Aniya Allen ble skutt i hodet mens hun satt i morens bil og LaDavionne Garrett Jr (10) ble også skutt i hodet i foreldrenes bil. 

Så langt i år har 211 mennesker blitt såret som følge av skyting. På samme tid i fjor var tallet 81.

Minneapolis har igjen fått kallenavnet Murderapolis. Så langt i år har det vært 36 drap, mer enn dobbelt så mange som på samme tid i fjor og fire ganger så mange som i 2019. Biltyverier har økt med 222 prosent og skyteepisoder med 153 prosent. Åtti prosent av ofrene var svarte.

Alle de som trodde at det var politiet som var årsaken til kriminaliteten, tok feil.

Gjengskytingene rammer helt tilfeldige, som 19 år gamle Vanessa Jensen. Hun ble drept lørdag morgen da hun ble truffet av tre kuler som var ment for noen andre.

Vanessa Jensen

Avisen Startribune skriver at Minneapolis vurderer å kvitte seg med hele politistyrken i sin nåværende form og erstatte den med et offentlig sikkerhetsdepartement som kan inkludere politiet «om nødvendig for å innfri departementets ansvar». Dette skal det stemmes over i november.

The group wants voters to approve a plan to create a new public safety department that could include police «if necessary to fulfill the responsibilities of the department.»

Forslaget har skapt store konflikter og forventes å bli det sentrale temaet ved det lokale valget i november. Lokale aktivistgrupper som Black Visions presser på for å bli kvitt politiet. De får gehør. Ni av de kommunale politikerne har sagt at de vil starte denne prosessen. Black Vision er en del av en svart politisk kommité som ble startet høsten 2020, kalt Yes 4 Minneapolis.  Det er flere andre pressgrupper i kommiteen som Reclaim the Block and Take Action Minnesota.

Kommiteen mottok en donasjon på 500.000 dollar fra Open Society Policy Center som er basert i Washington, D.C. Dette er en forlengelse av Open Society Foundations, en filantropisk gruppe som er finansiert av George Soros, skriver Startribune.

Tidligere i år begynte Yes 4 Minneapolis å samle inn underskrifter for å få igjennom sitt forlag til valget i november. De trengte 11.906 og levert 25.530. Kun 14.101 av disse kunne verifiseres av administrasjonen i byen når de sjekket navnene mot stemmeregistreret, men det var allikevel nok til at det ble godkjent. Jukset til tross.

Vakuumet som politikerne har skapt med sin defunding av politiet fylles opp av dødelig gjengkriminalitet. Et «sikkerhetsdepartement» med fokus på forebyggende arbeid (look to Sweden!) fra sosionomer kan ikke erstatte et politi som er forberedt på å bruke vold mot de som dreper andre.

Militære vil til slutt bli satt inn i byene hvor demokrat-politikere og kriminelle gjenger har fått herje til alt er lagt i grus og alle skattebetalere har flyttet fra byene. Det er ikke det minste rart at amerikanerne flykter til republikanske stater som Texas og Florida. Dessverre er det også mange demokrater blant de som vil vekk fra sin egen politikk og republikanerens dominans i Texas svekkes årlig. Forbes kaller de som flytter fra demokratdominerte stater til de røde republikanske for «leftugees». Mye av grunnen for den store flyttebølgen skyldes politikk, skriver bladet:

America is on the move like never before. Some would say at a tectonic level and for many the driver is as much political as it is economic. The top five states seeing a mass exodus are all Democrat-controlled. According to the U.S. Census Bureau, California, New York, New Jersey, Michigan and Illinois lost a combined 4 million residents between 2010 and 2019.  Conversely, a recent study by U-Haul reported that the top five states to see the greatest influx of new residents include the Republican-led states of Florida, Texas, Tennessee, Ohio and Arizona.

Sosialisme koster og noen må betale for alle som ikke kan eller vil forsørge seg selv. Legg til kriminalitet og en svekket fremtid og trygghet for egne barn, så skjønner man at skattebetalerne når et punkt hvor de ikke lenger vil finansiere et system som aldri blir bedre og som kun betyr økte utgifter.

Det skjer en geografisk politisk segregering i USA. Sentrumspolitikken er død og polariseringen forsterkes som følge av en stadig mer radikal venstrepolitikk. De konservative er sjelden radikale, de ønsker å bevare det samfunnet som de hadde. Trykket kommer fra venstre.

Folk flest trives best i omgivelser med likesinnede. En naturlig segregering finner sted når man blir påtvunget andres verdier.

Daily Mail

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!