Seks lemlestede kuer er funnet på en vei i Texas. Tunger og kjønnsorganer var blitt fjernet kirurgisk. Det var «ingen tegn til kamp og gresset omkring kuene var ikke tråkket ned».

Kirurgisk kutt

Seks kuer er funnet død og lemlestet på en landevei i Texas. Tungene var skåret ut med et «rett, rent og tilsynelatende presist kutt uten blodsøl». To av de seks fikk også fjernet «ytre kjønnsorganer» og anus.

Ifølge Madison County Sheriff’s Office fant bøndene først én, så ytterligere fem kuer på Old San Antonio Road i Madison County ca. 160 km sydvest for Waco i Texas, alle med tungen fjernet. To av dem med kutt rundt ytre kjønnsorganer. Kuene ble funnet på ulike steder på samme vei og de stammer angivelig fra ulike besetninger.

Formodet drap

– Madison County Sheriff’s Office etterforsker lemlestelsen og formodet drap av storfe. Bønder informerte at en seks år gammel longhorn-ku er funnet liggende på siden, død og lemlestet.

– Et rett, rent tilsynelatende presist kutt var gjort for å fjerne skinnet rundt kuens munn på den ene siden. Kjøttet under det fjernede skinnet var urørt. Tungen var også blitt fjernet uten blodsøl.

Ifølge myndighetene var det ingen tegn til kamp og gresset rundt kuene var ikke tråkket opp. Det ble ikke funnet fotspor. De døde kuene var ikke angrepet av åtselfugler.

Fem lignende hendelser

– Mens vi undersøkte kuenes død ble det rapportert fem lignende hendelser som involverte fire voksne kuer og en ettårig hund i countyene Brazos og Robertson. Hendelsene skjedde på ulike steder, beitemarker og besetninger.

– Også disse kuene ble funnet liggende på den ene siden med den eksponerte siden av ansiktet skåret langs kjevelinjen. Også her var tungen helt fjernet. På to av de fem kuene var det blitt gjort et sirkulært kutt for å fjerne anus og ytre kjønnsorganer. Det sirkulære kuttet ble gjort med samme presisjon som kuttene rundt kjevelinjene.

Etterforskerne i Brazos Valley er oppmerksom på at lignende hendelser er rapportert i hele USA, og de koordinerer aktivt med andre myndigheter for å finne svar.

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.