Demokratene viser at de er villig til å betale en hvilken som helst pris for å få ram på Trump. De brenner ned huset om nødvendig. Det er hva de nå gjør: De ødelegger en av republikkens grunnpilarer: likhet for loven.

Hunter Biden kan nå selge innflytelse, delta i sextrafficking, motta penger til hvitvasking, penger fra Kina uten å måtte stå til ansvar. De korrupte nyter immunitet hvis de tilhører riktig parti. Det er helt ødeleggende for tilliten i samfunnet.

Mange mennesker kjenner det amerikanske systemet. Presidenten i El Salvador sa fredag: USA har ikke lenger noen rett til å belære oss om demokrati.

Demokratene og deres medier triumferer: De sier at ingen står over loven. Bortsett fra dem. Det er dét ordene betyr.

De kom til å si det samme selv om du ble necklaced på åpen gate, sier Tucker.

Redaktør Molly Hemingway sier Demokratene nå har tatt et siste skritt: De konstruerte Russiagate og fikk FBI og justisdepartementet til å kompromittere seg, deretter fikk de Kongressen til å reise to riksrettssaker. Sannsynligvis orkestrerte de 6. januar, flere og flere bevis tyder på det. Da heller ikke dét ga resultater, måtte de blåse liv i noen fillesaker som ingen seriøs statsadvokat ville tatt i.

Men i Bidens klima er alt mulig. Det har ikke gått opp for amerikanerne enda. Hvis de ikke slåss for landet sitt, kommer de til å miste det.

Den samme prosessen er i gang her. Ha ingen illusjoner om noe annet. Skulle Biden vinne frem, er det slutten på friheten i Vesten.

 

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.