Kina slutter seg til Russland og vil ha en FN-ledet, uavhengig granskning av sabotasjen mot Nord Stream 1 og 2. Det var Seymour Hersh som først avslørte at det var Biden-regimet som sprengte ledningene, med norsk hjelp. USA har forsøkte å legge skylden på Russland, men har ikke klart å sannsynliggjøre hvorfor Russland skulle sprenge sin egen ledning.

Kina ønsker i likhet med Russland en uavhengig og FN-ledet granskning av sabotasjeaksjonen mot gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen.

Det opplyser en talsperson for utenriksdepartementet i Beijing på Twitter onsdag. (NTB)

Saken er ved å bli en alvorlig belastning for USA og Norge. Nylig meldte tyske aviser at det var ukrainere som sto bak, men det er det ingen som tror på. Ukrainerne hadde ikke logistikk til å utføre en så komplisert operasjon.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.