Tre historier som på ulik vis forteller om presset mot ytringsfriheten, to fra Skandinavia og en fra USA. Det bemerkelsesverdige er at det er medier som skulle beskyttet ytringsfriheten som går foran i å bekymre seg for hvordan de kan få kontroll med den.

Jyllands-Posten var bekymret for at russiske narrativer preger ordskiftet i Danmark. Ola Larsmo var bekymret for at nettroll får økende innflytelse i Sverige. I USA har aktivister dukket opp på en litterær premiere og gått til angrep på Steve Forbes, en institusjon i USA.

Det vekker ingen oppmerksomhet i nordiske medier. Kampen mot konservative har pågått lenge, også voldelig og skandinaviske medier bryr seg ikke. Når de vil ha mer «ansvar» på nettet forstår man hvor de vil.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.