FBI hadde ingen arrestordre og søket ble gjennomført med samtykke, ifølge NBC News

Det er ikke kjent om FBI søker etter spesifikt materiale eller om det er et generelt søk etter mer gradert materiale.

Bidens advokat Bob Bauer sier at søket er en del av Bidens samarbeid med myndighetene.

– I henhold til Det amerikanske justisdepartementets (DOJ) standardprosedyrer og av hensyn til operasjonell sikkerhet og integritet, forsøkte DOJ å gjøre dette arbeidet uten offentlig forhåndsvarsel og vi er enig om å samarbeide. Søket er et ytterligere skritt i en grundig og tidsriktig DOJ-prosess som vi fullt ut støtter og legger til rette for. Vi vil ha ytterligere informasjon ved avslutningen av dagens søk.
Graderte dokumenter ble tidligere funnet i Bidens Wilmington-bolig og på kontoret hans ved Penn Biden Center, University of Pennsylvania.

Det hvite hus-advokat Richard Sauber, sa 12. januar at Bidens eget team gjorde et søk og at ingen graderte dokumenter ble funnet i Rehoboth Beach-residensen i Delaware.

Nesten tre fjerdedeler av amerikanske velgere, 72 prosent, anser Joe Bidens håndtering av graderte dokumenter som en skandale. Det inkluderer også et flertall av demokratenes velgere:

Skandalen med Bidens hemmelig­stemplede dokumenter blir stadig større

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.