Mens vi diskuterer hensiktsmessigheten av Rasmus Paludans fortsatte koranbrenning, kan det være grunn til å rette oppmerksomheten mot et ganske relevant fenomen, nemlig sammenbruddet av lov og orden i den svenske hovedstaden.

Til nå har Sveriges herskende klasse av ryggløse politikere og skruppelløse medier trøstet seg med at islamiseringen som de selv har invitert, bare ville ramme vanlige svensker, mens de selv kunne kose seg med sine moralisering i rikmannsenklaver langt unna orgien av vold og lovløshet som har spredt seg i den tidligere moralske stormakten.

Men den tiden er forbi. Det er nå skyting, bomber og ildspåsettelse hver natt i hele Stockholm, og ikke engang overklassebydeler som Solna og Södermalm er trygge. Avisen Fria Tider har blitt kontaktet av beboere i flere av byens nabolag som sier de ikke har lyst til å bo i en krigssone.

En mann beskriver den hittil fredelige bydelen Jordbro sør for Stockholm som «en ny nordafrikansk koloni midt i et døende Sverige». 4. januar ble en 25 år gammel mann i Jordbro skutt og drept, mens en annen fikk livstruende skader. Da politiet tilfeldig sjekket en bil i området sist søndag, oppdaget de at den var full av kriminelle innvandrere med skytevåpen. Natt til torsdag ble det hørt eksplosjoner over hele Jordbro, da misfornøyde kriminelle satte fyr på bygninger og biler. En beboer forteller at området har blitt et «helveteshull» og at det føles som å bo i en krigssone i et utviklingsland.

Og sånn har det gått, med skyting og bombeangrep som også har rammet venstreelitens favorittpub, Faros, på Södermalm.

Hele Södermalm ble rasistisk på en natt, sier en beboer. En kvinne fra nabolaget Sofia kunngjør at du nå må være forsiktig med å gå i nærheten av bygninger, biler eller utendørs avfallscontainere, fordi de kan eksplodere når som helst og hvor som helst.

Politiet sier nå åpent at de har mistet kontrollen over innvandrervolden i hovedstaden og at de kriminelle har tatt over. En politikommissær sier til Aftonbladet at Stockholm har blitt et helvete.

Det gir meg liten glede at jeg – og flere andre – for flere tiår siden spådde at den muhammedanske masseinnvandringen ville føre til en voldelig oppløsning av samfunnet, fordi det ville føre til at det tidligere homogene Europa ble en del av «krigens hus» – det området hvor forkjemperne for islam fører krig for å underlegge seg de innfødte.

Spørsmålet nå er hva de innfødte kan gjøre for å forsvare seg – hvis de vil forsvare seg. Er det effektivt å brenne en Koran som et våpen mot en brennende bygning eller bil? Hjelper koranbrenning mot bombing og skyting av tilfeldige mennesker?

Hvilken nødverge bør innbyggerne ty til når staten ikke lenger er villig eller i stand til å beskytte deres liv?

Jeg stilte akkurat det spørsmålet under en tale i Sverige i 2006. Jeg fikk ingen takk for det, men det er mer relevant enn noen gang.

https://www.friatider.se/missnojet-i-stockholm-har-blivit-ett-mangkulturellt-rovhal

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.