Representantenes hus stemte mandag for å oppheve loven som ville gitt skatteetaten IRS 87.000 nye ansatte med rett til å bære våpen. Kevin McCarthy lovte i sin tiltredelsestale fredag at kansellering av denne loven var øverst på programmet. Men Republikanerne får ikke gjort noe med at Demokratene har flertall i Senatet.

The House of Representatives on Monday passed legislation to repeal funding for 87,000 new IRS agents included in the $740 billion Inflation Reduction Act, which the Democrat-led chamber passed last year.

Men vedtaket har ingen sjanse på å gå gjennom i Senatet der Demokratene har kontroll. I Huset var avstemningen 221 mot 210.

Representantenes hus vedtok også en regelendring som tillater hver eneste representant for Republikanerne å fremme mistillit til Speaker of the House. Dette var en regel Nancy Pelosi fikk opphevet. Gjeninnføringen betyr at den harde kjerne av Freedom Caucus har et kraftig våpen hvis McCarthy trosser dem.

 

https://justthenews.com/politics-policy/house-passes-bill-repeal-funding-87000-irs-agents-0

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.