Anjem Choudary har vært med på å grunnlegge flere islamske organisasjoner før han ble talsmann for den fundamentalistiske Islam4UK. Han arbeider for sharia-lover i Storbritannia. Foto: Wikimedia Commons

Hatpredikanten som inspirerte morderne som på bestialsk vis drepte soldaten Lee Rigby i 2013, omtaler prins Harry som «muslim-morder» i et utbrudd som har utløst frykt for kongefamiliens og britiske soldaters sikkerhet.

– Harry viste sitt sanne ansikt

Den ekstreme hatpredikanten Anjem Choudary hevder at hertugen av Sussex viste «sitt sanne ansikt» da han hevdet å ha tatt livet av 25 taliban-terrorister mens han tjenestegjorde som helikopterpilot i Afghanistan.

Choudary reagerte på avsløringene i Harrys memoarer «Spare» med å anklage kongefamilien for å ha en «mørk okkupasjonshistorie i muslimske land» og oppfordret sine tilhengere til å angripe britiske soldater over hele verden.

Stikker igjen frem skjegget sitt

Lørdag fordømte ledende politikere Choudarys kommentarer og advarte om øket trussel mot kongefamilien og de væpnede styrker.

– Choudary blir bedre betalt for å organisere jihad enn Lee Rigby fikk for å forsvare landet

Choudary sonet mindre enn halve straffen på fem og et halvt år for sin støtte til IS-terrorister. Etter at han ble løslatt for nesten fire år siden har han vært relativt taus, men nu stikker han igjen frem skjeggpryden sin: 

– Harrys siste avsløringer om at han myrdet 25 muslimer i Afghanistan etterfulgt av kommentaren om at han ikke angrer og at han så disse menneskene som «sjakkbrikker», forteller oss alt vi trenger å vite om kongefamilien og deres forståelse av islam og muslimer. I virkeligheten har den britiske kongefamilien en lang og mørk historie med å støtte okkupasjonen av muslimske land, tilraning av deres ressurser og undertrykkelse av muslimer.

Krigslysten Choudary  

– Verden kjenner til ondskapen USA, Storbritannia og flere er involvert i, inkludert gjentagne drap på uskyldige, ubevæpnede muslimer … Likevel fant Harry det passende å stikke kniven enda lenger inn i muslimenes hjerter med sin ufølsomme skryt.

Imamen avsluttet med en trussel mot britiske tropper som er utstasjonert i islamske land, og oppfordrer muslimer til å angripe i «Syria, Irak og Nord-Afrika hvor mange britiske soldater er utplassert»…

– Vi gjør ikke hakk i geværkolben

En pensjonert oberst fra den britiske hær sier at hertugen av Sussex «nu har vendt seg mot sin annen familie, militæret»:

– Det er ikke sånn man oppfører seg i hæren; det er ikke sånn vi tenker. Vi gjør ikke hakk i geværkolben. 

– Finansiere en livsstil han ikke har råd til

Obersten beskylder prinsen for å strebe etter «rikdom han ikke har bruk for» og for å avvise «familie og hardt tiltrengt kameratslig kjærlighet».

– Prins Harrys avsløringer i «Spare» er et tragisk svindelnummer for å finansiere en livsstil han ikke har råd til og som en annen har valgt.  

Obersten siterte Leonardo Da Vinci: 

– Den som ønsker å bli rik på en dag, vil bli hengt om et år. 

Choudary: Global terrorist

Pakistansk-britiske Choudary (55) som bor i Øst-London, hadde strenge vilkår i to og et halvt år etter løslatelsen, men er nu fri til å forkynne. Hans aktiva er frosset av den britiske statskasse og han er av FN utpekt som global terrorist. Det hindrer ham i å reise ut av landet.

Les hvordan prins Harry tar psykoterapien for åpen scene. Avsløringene kommer fra boken «Spare» som ved en feil ble publisert for tidlig i Spania.

Prins Harry avslører antall talibanere han drepte i Afghanistan

 

Kjøp De helliges leir!

Kjøp boken fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.