Trump holdt torsdag en tale hvor han varslet at han vil gjøre kampen mot sensur til en hovedsak i valgkampen. Han lovet å knuse alliansen mellom Demokrater, Big Tech og byråkrater i statsapparatet, som har brukt sin makt til å undertrykke og fjerne meninger de stempler som desinformasjon.

Twitter files har avslørt at FBI instruerte Twitter om hvilke personer som skulle sensureres. De hadde ukentlige møter i lang tid før valget i 2020.

Trump vil rydde opp i departementene og endre loven som kalles 230 og gir Big Tech anledning til å gjøre som de vil fordi de er private selskap. Men når de samarbeider med føderale myndigheter for å kvele ytringsfriheten, begår de lovbrudd.

Rett før talen ble offentliggjort varslet Trumps Truth Social salget av digitale brikker i et spill. Sebastian Gorka og Steve Bannon sa at det var stupid, og at de som hadde funnet på det, burde få sparken. Det stjal oppmerksomheten fra talen.

Trump har vært uheldig ved et par anledninger. Han hadde Kanye West og Nick Fuentes til middag, og det kastet mediene og motstanderne hans seg over. Senere gikk West og Fuentes på Alex Jones Show og diskrediterte seg selv totalt. Det ga en etterslenger til Trump.

Når hans mange motstandere sitter klar til å gripe ethvert påskudd til å gyve løs på ham, kan han ikke tillate seg slike feiltrinn.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.