Assistert selvmord står for ett av 30 dødsfall i Canada, og nylig ble veteran og rullestolbruker Christine Gauthier tilbud assistert selvmord da hun klaget over manglende rullestolrampe i leiligheten sin. Er noe verdt å leve for lenger? Hva har skjedd med menneskelivets verdi?

Det diskuterer Helena Edlund, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i ukens første Rett på sak. Det blir et gjensyns med sakene til Mustafa Hasan og Vega-familien, til sammenligning med den nyeste saken i rekken: 83 år gamle, japanske Takako Ellefsen har fått beskjed fra Utlendingsnemnda om å forlate Norge innen 28. desember. For hva betyr det egentlig å være «tilknyttet Norge?»

Velkommen til Rett på sak.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.