At PST var innblandet i Eikrem-saken er ikke til å tro. Hvis norske medier og norsk offentlighet hadde fulgt bedre med på hva som foregår i USA, ville man kanskje tatt det mer alvorlig.

Vi har nå hatt to saker om disiplinering av akademikere som har gitt et intervju til Resett og uttrykt meninger som er del av et normalt ordskifte.

Men noen blir provosert av begge deler og innleder straffeeksersis.

At PST trampet inn i denne situasjonen er nesten ikke til å tro.

I USA begår fangene etter 6. januar selvmord. Tucker intervjuer kusinen til en av fangene. De fratas alle eksistensmidler og lever marginalisert sosialt. Da tiltalene ble økt fra 12 til 20 med fare for fire års fengsel, ble det for mye for fetteren. Han tok livet av seg. De pårørende har ringt kongressmedlemmer på begge sider. Ingen har ringt tilbake. 6. januar er spedalske. Dette er nok et trekk ved utviklingen av et totalitært samfunn: Ødeleggelsen av tilliten mellom mennesker.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.