Den kanadisk legen Ellie Wiebe som personlig har avlivet mer enn 400 mennesker, sa at hun hjalp til med å drepe en mann som tidligere ble ansett som uegnet for assistert selvmord.

En annen lege, Stephanie Green, er tilknyttet den samme veldedige organisasjonen. Dying With Dignity Canada markedsfører assistert selvmord – medical assistance in dying (MAID) –på hjemmesiden sin: It’s your life. It’s your choice.

Green sier hun har bidratt til 300 dødsfall, skriver Daily Mail.

Det var under et seminar for leger som jobber med assistert selvmord Wiebe skrøt om den tiden hun behandlet en pasient som ikke var kvalifisert til å få godkjent assistert selvmord.

A Medical Assistance In Dying (MAID) assessor had rejected the unnamed man because he did not have a serious illness or ‘the capacity to make informed decisions about his own personal health.’

Wiebe fikset problemet, godkjente mannens rett til å få hjelp til å dø, og fløy ham til Vancouver for å fullføre. Det fremgår ikke av teksten i Daily Mail om forflytningen til Vancouver skjedde på grunn av mer velvillige delstatslover.

‘It’s the most rewarding work we’ve ever done,’ Wiebe said of MAID during a 2020 event in a video that’s since been shared online.

Fødselslegen Stefanie Green, en kollega av Wiebe, avslørte også at hun har hjulpet 300 mennesker med å dø i Canadas kontroversielle MAID-program, som overskygger lignende programmer i USA.

Hun bruker begrepet «leveranser» når hun beskriver jobben med å hjelpe folk til å dø.

MAID opplever nå kritikk etter påstander om at folk nå søker assistert selvmord på grunn av fattigdom og hjemløshet eller psykiske lidelser, i motsetning til den tradisjonelle metoden for dødssyke som søker en smertefri død.

Et eksempel er Lee Landry (65). Han ønsker egentlig å leve, men har ikke råd til å leve et komfortabelt liv.

Selv barn kan få assistert selvmord i Canada. Tross alt er det billigere om folk slutter å leve enn om de må få bistand av staten.

Eksperter sier at det er enklere å få hjelp til å dø enn å få støtte som funksjonshemmet.

Den pensjonerte korporalen Christine Gauthier vitnet i det canadiske parlament i forrige uke om at en saksbehandler fra Veterans Affairs Canada (VAC) tilbød henne hjelp til å begå selvmord da hun frustrert klaget over lange forsinkelser med å få installert rullestolheis.

Trudeaus Canada: Kvinne søkte om rullestolrampe. Ble tilbudt hjelp til å begå selvmord

Christine Gauthier vant gull i OL (Paralympics) i både roing og vektløfting i 2016, og hadde aldri bedt om å få hjelp til å avslutte livet.

Assistert selvmord har blitt populært under Trudeaus tyranniske styre, og nå har antallet som får  hjelp av velferdsstaten til å avslutte livet passert 10.000 årlig.

Canada has two hotline systems for people looking for help in for assisted suicide, as well as those who want to be talked out of killing themselves.

Les også:

Desperate folk i Canada kontakter matutleveringer for å få hjelp til å begå selvmord

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!


Kjøp bøker fra Document Forlag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.