Et stort drama endte med at Spania ble reddet av Tyskland. Men Tyskland klarte ikke redde seg selv. Japan ble gruppevinnere, og japanske fans gråt på tribunen.

Fotball-VM i Qatar, omstridt og utskjelt, er i ferd med å bli tidenes VM.  I hvert fall for oss som liker at fotballspillere fokuserer på fotball, og ikke woke idioti.

Tyskland holdt hånden for munnen før sin første kamp. De var jo så deprimerte fordi de risikerte et gult kort hvis de iførte sin kaptein et regnbuefarget armbånd.

Så tapte de mot Japan. Fadesen var skrikende.

Tyskerne gjorde en god figur i kampen mot Spania, men var uansett i en situasjon hvor de var avhengige av at Japan ikke tok poeng mot Spania.

Det startet oppskriftsmessig. Både Spania og Tyskland tok ledelsen i sine kamper. Dermed var favorittene på toppen av tabellen.

Så eksploderte det. Japan snudde ledelsen til Spania, og endte med å vinne både kampen og gruppen. Deres ekstremt patetiske opptreden i kampen mot Costa Rica ble fort glemt av japanske tilskuere, som ikke klarte å holde tårene tilbake.

Japan fokuserte på innsats, lagmoral, samhold og guts. Slike ting knuser den vestlige marinaden av woke og LGBTQ-fokus.

Så ble dramaet eskalert, da Costa Rica scoret to mål mot Tyskland. Plutselig var Spania også ute av VM! Spania klarte ikke å redde seg selv, men Tyskland klarte å snu kampen.

Tyskland klarte heller ikke å redde seg selv. Men de sørget for at Spania får spille en 8-delsfinale.

Dere kan boikotte VM så mye dere vil. Dere kan mase om LGBTQ-rettigheter og falske påstander om tusenvis av døde gjestearbeidere. Det bryr ikke meg, jeg ser VM, slik jeg har gjort siden 1974.

Også undertegnede er sterkt kritisk til at Qatar ble tildelt VM. Som alle andre organisasjoner er FIFA korrupt og politisk korrekt, og ikke til tjeneste for verdens mest populære idrettsgren.

Men dere som boikotter gikk i dag glipp av et drama på høyt nivå.

Heltene er de små spillerne som kjempet Japan til en gruppeseier, etter seier mot gigantene Tyskland og Spania.

Det mest interessante i forbindelse med kampen mellom Tyskland og Costa Rica, var at Stéphanie Frappart (38) ble den første kvinnen som dømte en VM-kamp. Frappart er en meget dyktig dommer som ikke fremstår som kvotert inn. Men den ene kvinnelige linjedommeren viste ekstreme mangler på fotballforståelse, dessverre.

En dag gjenstår av grunnspillet, og i morgen ligger Ghana an til å bli det tredje afrikanske laget som avanserer. Det vil i så fall bli historisk.

Også Kamerun har en teoretisk sjanse yil å gå videre, men dette krever at de slår Brasil, samtidig som de er avhengige av resultatet mellom Sveits og Serbia. Også Serbia har teoretisk mulighet til avansement.

LGBTQ? Glem det, jeg ser på fotball-VM!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!


Kjøp julegavene fra Document!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.