Get woke, go broke. Danmarks fotballandslag ble ydmyket og er slått ut av fotball-VM, etter en begredelig innsats som førte til tap mot svake Australia.

Danmark er Nordens eneste representant i VM, og ble fremhevet som en outsider blant favorittene før mesterskapet. Resultatet ble det som kanskje er Danmarks dårligste prestasjon i et sluttspill noensinne.

Et ynkelig poeng og en eneste scoring. Ikke mye å skryte av, for å si det forsiktig.

Fokuset på woke bullshit, uten vilje til å ofre noe, har preget flere vestlige lag i VM. Alle ville sole seg i glansen av sin egen dydsposering, men ingen var villig til å ofre noe for den livsviktige propagandaen.

Men danskene, og flere andre lag, later til helt å ha glemt hvorfor de egentlig er i Qatar: for å spille fotball og vinne kamper. Dette glemte danskene, tyskerne og flere andre lag.

Tyskland har reorganisert seg etter fadesen mot Japan, og kan fortsatt gå videre. Men Danmark druknet i LGBTQ-markeringen.

Forrige onsdag sa Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand at han bare ville svare på sportslig relaterte spørsmål resten av VM. Han har tidligere uttalt at han sliter med at VM arrangeres i Qatar.

– Det er så mye jeg har lyst til å si, og så mange ting jeg har lyst til å gjøre. Det kjemper jeg med. Jeg kan godt innrømme at jeg går litt rundt meg selv og har vanskelig for å finne meg selv i alt dette.

Hjulmand innså tydeligvis ikke at han kanskje burde fokusere på lagets prestasjoner, og ignorere alt som ikke kunne øke sjansen for å avansere i mesterskapet. Hjulmand fremstår nå som en ren klovn.

Problemet var for Hjulmand at han og de danske spillerne ikke fikk markere hvor utrolig opptatt de var av LGBTQ-rettigheter i Qatar, etter at FIFA sa at kapteiner kunne risikere gult kort hvis de bar de mye omtalte kapteinsbindene OneLove.

Før kampen sa Hjulmand at han måtte dempe nervene til de danske spillerne.

– Den beste måten å forberede seg på, er å være 100 prosent fokusert på oppgaven. Spillerne er vant til å spille store kamper. De er profesjonelle og vet at de skal løse en oppgave. Vi snakker ikke om alle mulige scenarioer, sa Hjulmand.

Hvordan kan spillerne være 100 prosent fokusert på oppgaven etter at all oppmerksomhet hittil har blitt rettet mot woke bullshit?

Hjulmand dro danskene med på en reise mot regnbuen, og dermed ut av VM i fotball.

– Det er ikke noen analyse av kampen. Jeg er skuffet og frustrert, og analysene må komme senere. Akkurat nå bobler det av følelser. Frustrasjon og skuffelse. Vi beklager at vi ikke kunne gi folk hjemme det de ønsket. Det brenner så mye i oss. Vi kan bare beklage at vi ikke fikk det til, sa Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand til DR etter kampen.

En patetisk opptreden mot Australia ble spikeren i kista. De danske spillerne klarte ikke de enkleste ting, som å dempe en ball. Det var ingen glød, ingen innsats. Det er nesten så man glemmer alle de gode minnene danske landslag har gitt oss som er interessert i fotball.

– Det er en ganske trist forestilling danskene har vist oss her, sa NRKs kommentator noen minutter før slutt.

Landslaget til Danmark blir som et symbol på det forfallet Vesten opplever. Man skal støtte kjønnsoperasjoner og godkjenne polygami og pedofile legninger. Fotball er for maskulint. Innsats, evner og gode prestasjoner er jo kun hvite privilegier.

Danmark har blitt et shit hole country, symbolisert ved et ynkelig landslag bestående av overbetalte idioter.

Australia er videre til åttedelsfinale. Det er også lag som USA og Senegal. Men Danmark kan reise hjem i skam.

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.