Det er Israel National News som oppfordrer oss til å forestille oss et Europa med tredve prosent muslimer. Bakgrunnen er at de har lest Birgithe Kosovics artikkel i Politiken: «Hvordan kommer Danmark til at se ud, hvis en tredjedel er muslimer i store dele af landet? Her er et bud på en dystopisk fremtid».

– Vi står ved et veiskille. Vi kan passivt se på at apartheid sprer seg, eller vi kan ha en ærlig samtale om hvordan samfunnet vil endre seg når demokrater og muslimer skiller seg fra hverandre.

Splitter opp Europa

Allerede etter noen få linjer forstår vi at dette er et oppsiktsvekkende essay fra den multi-prisvinnende forfatteren.

– Hvis du forstår alvoret i dette vil du bli redd deg selv når du sier det høyt. Andre vil også bli redd deg. Innvandring fra ikke-vestlige land er i ferd med å splitte det nasjonale fellesskapet i de en gang homogene vesteuropeiske land.

Eliten kan feire «mangfoldet» i festtaler og på restauranter så lenge de har god avstand til den virkelige verden. 

– Men integrering er en utopisk drøm. Og det er ikke staten som fører til splittelse og segregering, men en befolkning som er motvillig til «mangfoldet».

Advarsel til politikerne

Kosovic kommer fra det tidligere Jugoslavia, et land som ble erobret av Det osmanske rike på 1300-tallet. Okkupasjonen varte i 500 år. Romanforfatteren vet med andre ord hva hun snakker om. 

– Tredve prosent er den kritiske grensen for når samfunnet kollapser. Hvis utviklingen ikke stopper, vil det skje. Jeg sender en direkte advarsel til politikerne: Oppdelingen mellom muslimer og ikke-muslimer kan bli fatalt for vårt land. Konflikter kan ikke unngås i et flerkulturelt samfunn.

– Sivilisasjonenes sjokkartede møte

Israel National News er ikke snau når de beskriver «verdens lykkeligste land»: 

– Danmark ligger på annenplass i verden for lik inntektsfordeling, på tredjeplass på demokratiindeksen, sjetteplass for miljøkvalitet, syvendeplass for velstand pr. innbygger og åttende for økonomisk frihet. Danmark smiler til deg fra alle statistikker. Det tålmodige og glade folket svømmer i overflod, jobber færre timer i året enn noe annet folk i verden og deres velferdssamfunn blir av mange fremholdt som en global modell.

Men i verdens lykkeligste land er over femti prosent av befolkningen av ikke-europeisk opprinnelse i 15 spesielt utsatte områder. Områdene er preget av arbeidsledighet, kriminalitet, lav utdannelse og lav inntekt. 25 andre områder vil i overskuelig fremtid havne på samme ghettoliste.

Motarbeides av islamske land

Danmark ønsker å forebygge ghettoiseringen ved å begrense antallet ikke-vestlige innbyggere i nabolag med høy innvandrertetthet og angir et tak på tredve prosent. Hensikten er å redusere risikoen for at det oppstår parallelle religiøse og kulturelle samfunn. 

– Men her motarbeides Danmark av islamske land. Saudi-Arabia har donert 4,9 millioner danske kroner til finansiering av en moské på Nørrebro, «lille Arabia». Den store moskeen i København har mottatt en donasjon på 30 millioner euro fra Qatar. Tyrkia har finansiert 27 moskeer i Danmark. Ifølge en moskékartlegning var det 161 moskeer i 2017, en økning fra 115 i 2006.

Kristendommen i siste fase

Danmark utmerker seg også på eget religiøst område: 

– Kristendommen er i sluttfasen. 200 kirker vil stenge i løpet av de neste årene. I Danmark er ordet «Gud» noe av det mest pinlige du kan si. Du vil heller gå naken rundt i byen enn å snakke om Gud.

Også jødene forsvinner fra det danske samfunn. Det jødiske samfunnet har mistet 25 prosent av sine medlemmer bare de siste 15 årene:

– Gjenværende danske jøder tar idag av seg kippaen i områder som Nørrebro.

Bare én generasjon, så er vi der

Israel National News mener Europa som helhet bare er én generasjon unna det scenario Kosovic beskriver. Mange av de store byene er allerede der: 

– I Brussel er islam største religion, i Marseille er førti prosent muslimer, i Birmingham tredve prosent. Overalt i Belgia, Frankrike, England, Tyskland, Sverige har vi store semi-islamiserte byer. De gamle gatene er bare et minne. I Danmarks tredje største by Odense, rådet rektor jødiske elever til ikke å melde seg på hans skole…

Neste nivå inkluderer våpen

Når vi når et visst punkt blir kulturkonflikten væpnet:

– I ghettoene er et alternativt voldsmonopol vokst frem med egne lover, domstoler og politi basert på sharia. Der bestemmer bandene, imamene og klanlederne. Hvis du som fremmed kommer i kontakt med staten i staten er det ingen som kan beskytte deg. Nasjonalstaten har mistet sitt herredømme i de områdene. Ingen vet hvordan man stopper det. Ingen snakker om hvordan dette vil omforme samfunnet. Enklavene vokser. Det er en stille eksplosjon. Og det skjer frivillig.

– Den herskende klasses suicidale fatalisme

Israel National News konkluderer med at det ikke finnes alternativ til den herskende klasses suicidale fatalisme, men det danske folk har et annet syn på det som politisk ukorrekt omtales som «befolkningsutskiftningen». 

I 2019 viste en meningsmåling at et stort antall dansker er enig i synet om at muslimske innvandrere må forlate Danmark. Over hver fjerde danske – 28 prosent – sa seg enig i at muslimske innvandrere bør sendes ut av landet. Dermed er de på linje med for eksempel en politiker som Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Jean Raspail er forfatteren av boken «De helliges leir». Les hans tankevekkende essay nedenfor, og kjøp boken fra Document Forlag.

– Egentlig vet alle instinktivt at «minoritetene» en dag vil være i flertall…

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli Mesteren og Margarita.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.