«The President is not going to speak for the protesters. The protesters are speaking for themselves.» Med disse ordene fra pressetalsmann John Kirby abdiserte USA som leder av den frie verden. Ryktet har vært frynsete lenge, men dette var å gå over en grense.

Når sivilsamfunnet i Kina gjør opprør og krever frihet, er Washingtons svar at de må greie seg selv. Det er rene ord for pengene. Biden-regimet er på kommunistpartiets side. Det samme er eliten. Hollywood tjener nå sine penger i Kina, det samme gjør de store sportsorganisasjonene som NBA. De har personlig interesse av å klenge seg opp til Kina og angripe USA.

Apple går enda et skritt lenger ved aktivt å motarbeide demonstrantene. Apple har koblet ut Airdrop-funksjonen som gjør det mulig for iPhone-brukere å dele filer.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.