Etter en avstemning blant brukerne om hvorvidt Trump skulle slippes inn igjen på Twitter, fikk Trump gjenåpnet kontoen sin lørdag. Resultatet var 51,8 prosent ja og 48,2 nei. Alle Trumps tidligere tweets blir aktive, men hans 60 millioner følgere er slettet. I løpet en av time var en million av dem tilbake, men Trump sier at han neppe kommer til å bruke Twitter på samme måte som før, siden han nå har Truth Social.

Trump var Twitter-kongen. Symbolsk er det viktig at han er tilbake. Musk vil markere at ytringsfriheten gjelder alle, ikke bare Antifa. Da resultatet forelå, tvitret Musk: Vox popoli, Vox Dei, folkets stemme er Gud. Det er folket som bestemmer. Det ble gjort forsøk på å torpedere avstemningen med bot-angrep. Twitter utviklet seg i mer og mer venstreaktivistisk retning, med stadig kraftigere sensur, stikk i strid med First Amendment, som garanterer ytringsfriheten.

Woke-ideologien har gått til krig mot First Amendment, som har vært nær sagt hellig i USA. Demokratene, akademia, og ikke minst mediene, angriper Musk. Biden har sagt at han må granskes med tanke på nasjonal sikkerhet. I mange amerikaneres ører lyder det som en stor vits. Biden er selv en nasjonal sikkerhetsrisiko med sine forretninger.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som e-bok her!

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som e-bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.