Mens Demokratene sitter i Kongressen og uten blygsel sjikanerer journalistene Matt Taibbi og Michael Shellenburger, har Biden plassert sine folk i Federal Trade Commission som kan forlange den kommunikasjon utlevert som Taibbi nektet å opplyse om i åpen høring.

Biden-regimet vil vise hvem som har makten. Nå kommer Equity til sin rett. Lina Khan er leder for Federal Trade Commission. Hun har sendt 12 brev til Elon Musk og forlanger utlevert den kommunikasjonen med journalister som Taibbi nektet å oppgi.

The Federal Trade Commission has demanded Twitter Inc. turn over internal communications related to owner Elon Musk, as well as detailed information about layoffs—citing concerns that staff reductions could compromise the company’s ability to protect users, documents viewed by the Wall Street Journal show.

Her kommer lovverk om beskyttelse av arbeidere til sin rett: Med loven i hånd kan Khan tvinge Twitter til å utbetale store erstatninger. Eller man kan angripe på punktet om beskyttelse av brukernes personlige data. Det finnes et vell av bestemmelser myndighetene kan bruke. Hvis de vil. Og det er vanskelig å motarbeide.

Musk har penger nok til å gå til «prosess», men få vinner mot staten og uansett vil det tappet firmaet og personene for krefter og penger.

Biden-regimet demonstrerer sin makt: De har innsatt folk i alle ledd, akkurat som bolsjevikene gjorde etter 1917. Det er en grunn til at Trump, Dinesh d’Souza, Newt Gingrich og mange andre sier at USA begynner å bli kommunistisk.

Det er styringsmodellen de tenker på. Den som samler all makt på en hånd.

Norske medier er Bidens beste venn. Ingen nedrakking der. De vet hva som står på spill. Det gjelder å holde ballen i lufta inntil seieren er sikret.

De må få parkert Trump. Men Trump har vist seg seig, selv motstanderne har forstått at deres forfølgelse av ham kun gjør ham sterkere i velgernes øyne.

Men den byråkratiske kverna er en motstander som kan knuse Trumps velgere og støttespillere. Avskrekking! Elon Musk har noe å slite med.

In 12 letters sent to Twitter and its lawyers since Mr. Musk’s Oct. 27 takeover, the FTC also asked the company to “identify all journalists” granted access to company records and to provide information about the launch of the revamped Twitter Blue subscription service, the documents show.

FTC krever også at Musk stiller til avhør.

Siden hun tiltrådte har Lina Khan, en Demokrat, lovet å håndheve overvåking av sosiale medier strengere. En lov fra 2011 pålegger sosiale medier ikke å bruke persondata til å selge annonser. Det spiller ingen rolle at alle gjør det. Her har Demokratene et våpen å knuse Twitter med.

Ï mai 2022 gikk Twitter med på å betale 150 millioner dollar i bøter for å ha brutt 2011-persondataloven. Det er mye penger og Twitter har slitt siden Corporate Woke-America satte i gang en annonseboikott av selskapet.

Denne negative kampanjen gjenfinnes i norske medier som konsekvent rapporterer negative nyheter om Musk. Akkurat slik de gjorde om Trump.

Samme behandling.

I den digitale tidsalderen har de som bestemmer lovene, dvs byråkratene, enorm makt.

Demokratene har sørget for å kuppe FTC og kan nå kreve oppfølging av regler som tvinger store selskaper i kne.

Facebook måtte i 2020 betale 5 milliarder dollar for brudd på personvern. Moderselskapet Meta innrømmet aldri lovbrudd, men betalte. Meta er del av Big Tech. Det er ikke Twitter etter at Musk overtok. Musk har tvert imot forstått at USA er ved å miste First Amendment og det skjer ved myndighetenes egen ageren.

The FTC order also requires Twitter to notify affected consumers, alert the FTC of future data breaches and undergo independent security audits every other year for the next two decades. The company must provide users multi-factor authentication options that don’t rely on phone numbers, a provision that the FTC has begun pushing this year.

Demokratene har fått innsatt sine folk i ledelse av FTC, og har flertall. De kan gjøre som de vil. Det er Republikanere som Lindsey Graham og Mitch McConnell som gjør dette mulig.

Spørsmålet er hvor tøffe Republiksanerne tør å være stilt overfor Demokratenes brutalitet. Republikanerne i Representantenes hus offentliggjorde tirsdag en rapport om FTC og Twitter hvor de stilte spørsmål ved FTCs insisterende krav.

The Judiciary panel’s report, the first by a new subcommittee examining what Republicans call “weaponization” of federal agencies, accused the FTC of overstepping its authority at the urging of progressive groups unhappy with Mr. Musk’s acquisition of the company.

“There is no logical reason, for example, why the FTC needs to know the identities of journalists engaging with Twitter,” the report said. “There is no logical reason why the FTC, on the basis of user privacy, needs to analyze all of Twitter’s personnel decisions. And there is no logical reason why the FTC needs every single internal Twitter communication about Elon Musk.”

Men Republikanerne har ennå ikke funnet ut hvordan de skal svare på Demokratenes erobring av makten med alle metoder. De står selv for å følge reglene, og vet ikke hvordan de skal svare på et parti som bruker reglene til å knuse motstanderen.

 

https://www.wsj.com/articles/twitter-to-pay-150-million-privacy-fine-as-elon-musk-deal-looms-11653583772?mod=article_inline

 

https://www.wsj.com/articles/twitter-investigation-ftc-musk-documents-db6b179e

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.