Martin Ødegaard scoret begge målene da Arsenal slo Wolverhampton 2-0 lørdag. Ødegaard og co. leder Premier League med fem poeng ned til Manchester City.

Ødegaard er med de to målene Arsenals toppscorer hittil i år, med seks mål. I tillegg er han lagets kaptein og nyter stor tillit fra både manager Arteta og Arsenal-fansen.

På grunn av de vanvittige prestasjonene til Erling Braut Haaland har Ødegaards prestasjoner havnet litt i skyggen. Men Ødegaard er fortsatt bare 23 år gammel, og er kaptein og toppscorer (fra sin midtbaneposisjon) på et lag som leder Premier League med 5 poeng.

Bak jager Haaland og Manchester City, som i dag tapte 2-1 på hjemmebane mot Brentford. Haaland gikk målløs av banen etter en frustrerende kamp.

Nå er det VM-pause for de to norske stjernene, og både Ødegaard og Haaland kan lade batteriene til Premier League starter opp igjen i romjulen.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.