Dette er en påminnelse om at neste høstmøte kommer stormende imot oss:

Møte: tirsdag 8 november, kl. 18.00
På: PEPPES PIZZA på Danmarksplass, Fjøsangerveien 30B, 5054 Bergen

 Tema: Problematikk innen saksbehandling i offentlig sektor
Foredragsholderne er to lokale private entusiaster som har vært dypt engasjert i mange år, bl.a. i barnevernets gjøren og laden lokalt, og også sentralt. De har i mange år har arbeidet ufortrødent og målrettet for å samle informasjon og fremme innsigelser vedrørende åpenbart uriktige avgjørelser og resultater i flere alvorlige saker.

Det legges opp til evt. korte spørsmål underveis i foredraget, og diskusjon og samtale etterpå.

Møterom
Denne gangen legger vi opp til samme møterom som tidligere; Peppes Pizza på Danmarksplass, som har plass til 22 – 25 deltagere. Da er lokalleien at hver og en som sist, kjøper noe pizza og noe å drikke. Dette er veldig greit for oss som arrangerer dette, fordi da slipper vi å måtte administrere og innkassere og forvalte penger fra folk for å betale en evt. lokalleie.

Skulle allikevel interessen for noen av foredragene som vi planlegger å presentere fremover bli så stor at dette lokalet blir for lite, må vi sette et maks antall deltagere etter prinsippet førstemann til møllen.

Ved senere anledninger, med flere deltagere pga. økende interesse, vil vi operere med lengre påmeldingsfrist, slik at vi evt. kan  velge et større møterom, som vil medføre lokalleie i form av egenbetaling / selvkost på forhånd, typisk i størrelsesorden  50,- kroner per person alt etter antall påmeldte. Da må det bli bindende påmelding med forhåndsbetaling, fordi vi selv ikke har økonomi til å måtte dekke evt. kostnader og tap. Vi ønsker jo selvfølgelig at så mange som mulig skal kunne delta, så ta gjerne med interesserte venner og bekjente, men vi vil helst unngå at dette skal begynne å koste penger.

Dette er et dilemma som vi får løse etter hvert som det evt. dukker opp, og komme tilbake til ved behov. Hvis det er noen av dere som har en løsning på dette, vil vi være svært takknemlig for at dere vil dele dette med oss.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.