Vi vil informere om første møte for 2023, og beklager sen invitasjon:

Møte: mandag 13. februar kl. 18.00
På: PEPPES PIZZA på Danmarks plass, Fjøsangerveien 30B, 5054 Bergen

Tema: Klimahysteriet
Foredragsholder er «vår egen» Per Strandberg, som i skrivende stund har publisert to av sine egne videoer på vår Document lokallagsside:

  • Climate Hysteria Part 1  ‘’Science And Data’’
  • Climate Hysteria Part 2  ‘’Rockefeller And the UN’’

Det legges opp til ev. korte spørsmål underveis i foredraget, og diskusjon og samtale etterpå.

Vi behøver ikke påmelding på forhånd denne gang, da det som regel alltid kommer rundt 22 deltagere, og da har vi plass. Skulle det komme flere, blir vi kanskje nødt til å la «først til møllen»-prinsippet gjelde.

Beklager sen invitasjon, men håper allikevel at nedenfor nevnte tema er så interessant at dere finner tid til å delta.

Møterom
Denne gangen legger vi opp til samme møterom som tidligere, Peppes Pizza på Danmarks plass, som har plass til 22–25 deltagere. Da er lokalleien at hver og en, som sist, kjøper noe pizza og noe å drikke. Dette er veldig greit for oss som arrangerer, for da slipper vi å måtte administrere og innkassere og forvalte penger fra folk for å betale en eventuell lokalleie.

Skulle allikevel interessen for noen av foredragene som vi planlegger å presentere fremover bli så stor at dette lokalet blir for lite, må vi sette et maks antall deltagere etter prinsippet førstemann til møllen.

Ved senere anledninger, med flere deltagere pga. økende interesse, vil vi operere med påmeldingsfrist, slik at vi ev. kan velge et større møterom, som vil medføre lokalleie i form av egenbetaling/selvkost på forhånd, typisk i størrelsesorden 50 kroner per person, alt etter antall påmeldte. Da må det bli bindende påmelding med forhåndsbetaling, fordi vi selv ikke har økonomi til å måtte dekke ev. kostnader og tap. Vi ønsker jo selvfølgelig at så mange som mulig skal kunne delta, så ta gjerne med interesserte venner og bekjente, men vi vil helst unngå at dette skal begynne å koste penger.

Dette er et dilemma som vi får løse etter hvert som det ev. dukker opp, og komme tilbake til ved behov. Hvis det er noen av dere som har en løsning på dette, vil vi være svært takknemlig for at dere vil dele dette med oss.

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.