Tidligere president Donald Trump. AP Photo/José Luis Villegas, Pool, File

Donald Trump sier han ikke har noen planer om å gå tilbake til Twitter med det første, selv etter at Elon Musk nå har kjøpt det sosiale mediet.

Ekspresidenten sier til Fox News at han ønsker Musk lykke til med Twitter, men understreker at han vil bli værende på sin egen SoMe-plattform Truth Social. NTB opplyser om dette fredag kveld.

– Jeg liker den bedre, jeg liker måten den virker på. Jeg liker Elon, men jeg blir værende på Truth, sier Trump. Han sier også at han ikke tror Twitter blir en suksess uten ham.

Trump ble utestengt fra Twitter på livstid i kjølvannet av angrepet på kongressbygningen i Washington i 2021, som han er anklaget for å ha oppfordret til. Disse anklagene er det ingen som har klart å dokumentert på noen måte, de forblir rene påstander fra de kretser som intenst misliker Donald Trump.

Dersom Musk skulle oppheve utestengelsen, vil ekspresidentens konto teknisk sett bli reaktivert. Men Trump vil ikke kommentere om ha noen gang vil bruke Twitter igjen.

Twitter var et viktig forum for Donald Trump mens han var president, og hans mange poster i dette mediet ble lest og kommentert over hele verden.

Han sier i dag at han ikke tror Twitter blir en suksess uten ham.

Fredag ble det bekreftet at Musks kjøp av Twitter var fullført, til den nette sum av 44 milliarder dollar.

Les også: 

Elon Musk vil gi tre av fire Twitter-ansatte sparken

Viktige bøker! Bestill fra Document forlag:
Kjøp Kents bok her!

Bestill også:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.