Business Insider, Washington Post, Financial Times og New York Times, skriver at de får dette opplyst av personer med kjennskap til saken.

Musk  skal angivelig ha sparket flere toppledere i selskapet like etter at han tok over, blant dem administrerende direktør Parag Agrawal og økonomidirektør Ned Segal.

Twitter gikk til sak for å tvinge Musk til å stå ved kjøpsavtalen etter at milliardæren prøvde å trekke tilbake tilbudet om å kjøpe meldingstjenesten for 44 milliarder dollar.

En domstol ga Musk frist til fredag med å fullføre kjøpsavtalen fra april, skriver NTB.

Musk har sagt at han vil ta Twitter av børs og gjøre tjenesten bedre enn noensinne, og Twitter-aksjen er tatt av handel på New York Stock Exchange fredag, går det fram av børsens nettsider.

Skogpod 25. oktober: Når de som er satt til å passe på, blir ødeleggere

– Jeg ønsker å forbedre produktet med nye funksjoner, gjøre algoritmene åpent tilgjengelige, bekjempe søppelpost-robotene og autentisere alle mennesker. Twitter har et enormt potensial, sa Musk i en pressemelding da han kunngjorde kjøpet.

Musk har også sagt at han mener det vil være riktig å oppheve utestengelsen av USAs tidligere president Donald Trump fra Twitter.

Milliardæren mener det var feil å utestenge Trump permanent.

– Fuglen er befridd, tvitret Musk fredag morgen norsk tid, med henvisning til Twitters fuglelogo.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.