Det er ikke et stort marked for å skrive om USA i Danmark, og det er synd. Lik det eller ikke, USA forblir lederen av den vestlige verden, og uten amerikansk lederskap ville denne verden kollapset, fordi det ikke finnes noe alternativt lederskap. EU er for det meste et byråkratisk monster som ser det som sin hovedoppgave å fremme ulike forskrudde planer for stadig mer kontroll over innbyggerne, stadig mer «grønn» overgang basert på like forskrudde påstander om menneskets makt over klimaet og til slutt stadig mer islamisering og afrikanisering av Europa.

Om noen tiår vil Europas innfødte være minoriteter i sine egne land, og EU synes dét er en god idé.
Men vent: Skjer ikke det samme i USA? Jo, og det er derfor midtveisvalget til kongressen 8. november er så avgjørende hvis vi skal ha en sjanse til å redde stumpene av den frie verden. Skulle demokratene lykkes med å beholde kontrollen over både Senatet og Representantenes hus, kan vi like godt ta farvel med den verden vi kjenner og som vi trodde ville vare i overskuelig fremtid.

Vi må si det som det er: Det demokratiske partiet er på god vei til å utvikle seg til et syndikat som bruker statens institusjoner til å slå ned på politiske motstandere. Det føderale politiet, FBI, fungerer som Demokratenes Gestapo, og arresterer folk rett og slett for å ha kritiske meninger om regimet. Foreldre som hevder sin rett til å oppdra sine egne barn og som protesterer mot rabiate lærere, kalles «hjemlige terrorister» og har Justisdepartementet på ryggen.

Med alle midler – og i nokså ulekker allianse med de rikeste selskapene – fremmer den demokratiske innerkrets en woke-ideologi konstruert for å knuse kjernefamilien og legge religion for hat. Ingen må ha andre lojaliteter eller guder enn staten.

Det demokratiske partiet leder en bevisst demontering av USA. Økonomien er alvorlig skadet etter at Biden-administrasjonen saboterte store deler av USAs energiproduksjon med et pennestrøk. Samtidig har den pumpet ut gigantiske summer for å dempe konsekvensene av covid-lockdowns, som ikke har vist seg å ha noen effekt på smittespredningen. Resultatet har vært inflasjon som river teppet vekk under middelklassen, noe som passer Demokratene helt fint. Deres toppstyrte stat trenger ikke funksjonsdyktige og økonomisk selvhjulpne borgere. Innbyggerne må gjøres avhengige av staten. Du kan kalle det en slags sosialisme.

Basert på den samme sosialistiske filosofien har Biden-regimet utradert grensen til Mexico, og det antas at minst tre millioner utlendinger har strømmet inn siden Biden tiltrådte. Ingen vet antallet sikkert, for mange er ikke registrert i det hele tatt. Poenget med denne politikken må være å endre befolkningssammensetningen med det mål å gi Demokratene permanent kontroll over landet basert på antakelsen om at migranter blir klienter av staten og derfor stemmer på Demokratene.

Verre fra et europeisk perspektiv er Demokratenes utenrikspolitikk. Bidens energipolitikk, som også er sikkerhetspolitikk, har svekket USA sterkt og dermed oppmuntret Putin til å invadere Ukraina og føre en krig som har alvorligere konsekvenser for Europa enn for USA. Samtidig har den amerikanske regjeringen skadet avspenningen i Midtøsten – kalt Abraham-avtalene – som president Trump fikk til, og som bl.a. inkluderte to av USAs viktigste allierte i regionen, Israel og Saudi-Arabia. Men med sin ufattelige tilnærming til saudiernes dødelige fiender i Iran har Biden skaffet seg en ny fiende, som har svart med å kutte oljeproduksjonen, samtidig som den amerikanske presidenten tryglet de saudiske prinsene om å produsere mer olje som kompensasjon for den oljen og gassen som Biden har forbudt USA å produsere selv. Biden prøver nå å komme til en forståelse med Iran og en annen useriøs stat, Venezuela, for å få dem til å levere oljen USA trenger.

Hele denne politikken beviser at den amerikanske regjeringen og det Demokratiske partiets konstante agitasjon for «det grønne skiftet» er et røykteppe for en helt annen politikk, som går ut på å utarme den amerikanske befolkningen og dermed øke makten til eliten. Hvis Biden og hans støttespillere virkelig mente noe med sin krig mot fossil energi, ville de selvsagt ikke tryglet andre om å levere oljen de ikke ønsker å produsere selv.

Verst av alt fra et strategisk perspektiv er Bidens forsoningspolitikk overfor Kina, som har ført til at regjeringen har satt en stopper for Trumps initiativer for å beskytte USA mot kinesisk påvirkning og tyveri av amerikansk teknologi. Det er spekulasjoner rundt årsakene til denne merkelige oppførselen, men mange peker på det faktum at Biden-familien har inngått lyssky avtaler med Kinas kommunistledere, noe som har økt Biden-klanens bankbeholdning. Makthaverne i Beijing vet sannsynligvis noe om den amerikanske presidenten som de kan true med å offentliggjøre hvis han ikke føyer seg.

Som du vil se, er det ikke bare USAs skjebne som står på spill 8. november, men Europa og dermed Danmark.
Det er synd at danske medier aldri forteller hva som skjer i Amerika.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.