Den nye utgaven av Supermann har nokså annerledes «verdier» enn sin forgjenger. Illustrasjon: DC Comics

Etter bare 18 nummer nedlegges seriemagasinet om den politisk korrekte utgaven av «Supermann». Magasinet handlet om en biseksuell/homofil helt som blant annet kjemper mot slemme «klimafornektere».

Mange er oppvokst med å lese serien om «Supermann», den tapre og rettferdige helten som befant seg i evig kamp mot onde krefter, og til slutt alltid vant.

Men i disse woke-tider oppsto det et ønske om å dreie denne helten over til en mer politisk korrekt versjon, for å innpode de «riktige holdninger» hos barn fra tidlig alder.

Det viste seg å bli en total flopp. Barna var rett og slett ikke interessert i å lese den typen woke-stoff som voksne bedrevitere så gjerne vil proppe dem fulle med.

Breitbart forteller om det nokså oppsiktsvekkende mageplasket for «nye Supermann»:

Selskapet DC Comics legger nå ned sitt politisk korrekte seriemagasin «Superman: Son of Kal-El», som følge av dårlige salgstall.

Serien handler om en biseksuell «Supermann» i kamp mot blant annet «klimafornektere».

Men dette ble alt annet enn en suksess.

Tidlige salgstall viste at den første utgaven av Superman: Son of Kal-El bare solgte 68.800 utgaver, og lå helt nede på 17.-plass blant tegneseriene.

Så gikk det bare nedover: Den tredje utgaven solgte elendige 34.000 eksemplarer, og havnet på pinlig svake 77.-plass i tegneseriesalget.

Det er ingen naturlig plass for en av tegneseriehistoriens virkelige legender. Supermann hører hjemme i den absolutt toppen.

Til sammenligning solgte den tradisjonelle, politisk ikke-korrekte utgaven av Supermann over 133.000 eksemplarer.

Floppen var et faktum, og det var bare for forlaget å ta konsekvensen av sin feilslåtte tro på at barn er opptatt av dagens woke-bølge.

Etter kun 18 nummer skrotes nå den nye serien, skriver Breitbart News.

En av produsentene av den opprinnelige Supermann-serien, Gabe Eltaeb, var så oppgitt over utviklingen allerede i 2021, at han da forlot selskapet i protest mot den nye, biseksuelle helten man var i ferd med å lansere, skriver Breitbart.

Blant annet reagerte han da selskapet bestemte seg for å fjerne «America» fra det mangeårige Supermann-slagordet «truth, justice and the American way».

Eltaeb har siden slått seg sammen med forfatteren Eric July for en ny «anti-woke»-tegneserie kalt «Rippaverse», som har blitt en økonomisk suksess fra første nummer.

Eltaeb er glad for å se slutten på den homofile/biseksuelle Superman-serien.

– For 1 år siden sto jeg på mine prinsipper og forlot DC Comics etter at de satset på sin nye woke-linje.  Jeg vant, skriver Eltaeb i sosiale medier.

Les også: 

Woke-besettelse førte til suspensjon av svart stjerne-professor

Ny bok! Bestill fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bestill også:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.