Trine Skei Grande. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Det blir  enda mer «klima» for tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande, når hun nå går inn som partner og rådgiver i  det klimafokuserte kommunikasjonsbyrået Footprint.

NTB melder om saken:

Etter ti år som folkevalgt på Stortinget er den tidligere Venstre-lederen klar for en ny jobb.  Torsdag ble det klart at hun går inn som partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint, skriver Dagens Næringsliv.

Men om arbeidsstedet er nytt og kollegene nye, blir jobben i stor grad nokså lik. Hun skal nemlig jobbe med «klima og omstilling», opplyses det.

Selskapet hun begynner i, beskriver seg selv som et «klimabyrå som utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere, lønnsom omstilling». Altså ikke ulikt hverdagen for en Venstre-politiker på Stortinget.

– Dette er en sjanse til å jobbe med det jeg har et stort hjerte for – små og store bedrifter – og sørge for at vi har et næringsliv som er bærekraftig og vekstkraftig fremover, sier Grande.

Et annet saksområde hun har brukt mye tid på som politiker, er innvandring og integrasjon. Det er ikke oppgitt at hun skal jobbe  med spesifikt med dette i sin nye jobb i Footprint.

Trine Skei Grande var Venstre-leder fra 2010 til 2020 og fast innvalgt på Stortinget fra 2005 til 2021. Hun har blant annet vært kulturminister (2018 til 2020) og kunnskapsminister (2020).

Les mer om Trine Skei Grandes politiske karriere:

Skei Grande: – Langt hår er «Vestens hijab»

 

 

Bestill den nye utgivelsen fra Document Forlag:

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Mer aktuell enn noensinne:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Bestill også høstens store boknyhet:
Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂