Leserne må være klar over at USA ikke lenger er USA, og at samfunnsformen endres i rasende tempo. Biden-regimet gjør statens institusjoner til politiske våpen, både mot organisasjoner og enkeltmennesker. Forestill deg hva et politisk regime kan gjøre med noe så prosaisk som bokettersyn.

Det er en grunn til at Biden-regimet har utlyst 87.000 stillinger i skatteetaten, med rett til å bære våpen. Tucker sier natt til fredag at Biden-regimet er i ferd med å bygge opp sin egen private hær. US Marines har 180.000 mann klare til å forsvare USA. Men Biden-regimet har 200.000 med smått og stort, byråkrater med rett til å bære våpen. De skal brukes mot interne fiender.

NGO-er med formål som Biden-regimet misliker, får allerede beskjed om bokettersyn.

se fra 34.10

Alex Berenson jobbet som journalist i New York Times til det ble et uutholdelig sted. Han gjorde som mange andre, ble uavhengig på nettstedet substack.com. Andre, som Glenn Greenwald, har også migrert dit.

Berenson ble stengt ned av Twitter for å si ting om covid som Pfizer og Det hvite hus ikke likte. Han vant, og Twitter måtte gi ham kontoen tilbake. Nå har han funnet ut hvem som fikk ham stengt ned. Først var det en fyr i Det hvite hus som jobbet med sosiale medier. Det hvite hus henvendte seg til Twitter og sa de ikke likte Berensons desinformasjon. Twitter ville ikke bannlyse ham, men han hadde flere prikker uten å vite det. Da var det at styremedlem i Pfizer, Scott Gottlieb, reagerte og la press på Twitter. Det virket. Berenson var ute.

Biopharma og Big Tech samarbeider med Det hvite hus for å lukke munnen på journalister? Er dette landet som slåss for Ukrainas frihet?

Men det stopper ikke der. Finanstilsynet er også politisert. De går etter Elon Musk for hans forsøk på å kjøpe Twitter. De store maktblokkene vil ikke at Twitter skal bli en arena for ytringsfrihet.

Det stopper heller ikke der. Nå viser det seg at de samme byråkrater som regulerer finans, medier og miljøvern, kjøper aksjer i selskapene de bestemmer reglene for.

De følger Nancy Pelosis eksempel. Hennes mann Paul kjøper aksjer i batteriprodusenten eller chipprodusenter når Nancy forteller at det er noen store bevilgninger i kjømda som vil få aksjekursen til å stige.

På spørsmål om dette er ok, svarte Pelosi at «vi har da et fritt marked». Hvilket betyr: «Alle som har mulighet til det, kan forsyne seg». Kongressen og Wall Street baker kaken, og det er bare et spørsmål om hvem som får tilgang til den.

 

https://www.foxbusiness.com/business-leaders/twitter-says-elon-musk-target-federal-investigation

 

Kjøp billetter til møtet her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.