Politiet vasker bort blod etter en knivstikking ved Furuset T-banestasjon i Oslo den 5. september 2022. Skadeomfanget beskrives som alvorlig. En person er kjørt til sykehus etter hendelsen. Foto: Lise Åserud / NTB.

Den muslimske volden i Oslo-gatene er nå blitt så rå og omfattende at det må være lov å omtale den som terror.

NRK Dagsrevyen hadde lørdag en bredt anlagt reportasje om overgrepene og den brutale voldsbruken i hovedstaden, men underslo å fortelle om hvem som står for ugjerningene. Visste en ikke bedre, kunne en av NRKs fremstilling lett tro at det er innflytterungdom fra Vegårshei, Surnadal og Balsfjord som i hovedstaden stikker folk halvt i hjel med kniv, banker opp folk, truer med drap og setter biler i brann.

Men det er det ikke. Det er muslimsk innvandrerungdom som organiserer den terroriserende volden i gangsterlignende forband. Men det passer det ikke den skattefinansierte statskanalen å opplyse. Det er politisk ukorrekt å fortelle sannheten hvis den ikke samsvarer med makthavernes glansbilde om at innvandring er «en berikelse», som Høyre-topp Jan Tore Sanner pleier å si. Når blodet flyter i gatene, dreier det seg ifølge de makthavende eliter om «fargerikt fellesskap».

Det er elementær journalistikk å skildre årsakene til uønskede hendelser, hendingsforløpet, konsekvensene og, hvis dramatikken har noe med mennesker å gjøre: hvem som er gjerningspersoner og som forårsaker tragediene. Det gjør ikke NRK, som i stedet henfaller til desinformasjon og kamuflerer den muslimske volden.

Politiet er heller ikke særlig ivrige – verken til å fortelle hvem som står bak eller å oppklare de fjernkulturelles kriminalitet. Hittil i år er over 100 biler satt i brann i Oslo. Politiet har ikke oppklart ett eneste tilfelle. Det virker som det ikke gir stjerner i boka for politifolk å etterforske muslimsk kriminalitet til bunns frem til pågripelse og domfellelse.

Det finnes ikke ett eneste muslimsk land i verden uten at landet er preget av vold og undertrykkelse. Det er denne kulturen «nye landsmenn» har tatt med seg.

Det vet makthaverne i Norge meget godt, men de gjør lite for å begrense tilstrømningen. Tvert om er de stadig på pletten for å øke tilstrømningen av fjernkulturelle elementer, som tar med seg voldskulturen hjemmefra for å praktisere den i Norge.

De styrende eliter er helt innforstått med innvandringens voldelige følger. Den terroriserende volden i Oslo-gatene kommer derfor helt som bestilt.

I Sverige er voldsutviklingen kommet lenger enn i Norge. Der er volden nå så åpenbar og omfattende at det fikk følger for valgresultatet sist søndag. Det partiet som i årevis var alene om å advare mot fjernkulturell innvandring og tilhørende vold, opplevde stor fremgang, men fremfor alt: Deres innvandringspolitikk og kamp mot innvandrervold blir kopiert av de fleste andre partiene.

Det gjenstår imidlertid å se om valgkampens løfter omsettes i effektiv politikk til beste for det svenske folks sikkerhet og velferd – eller om makthaverne, nå som valget er over, lar innvandringshumla suse og volden fortsette.

Muslimsk ungdomsvold i Oslo kan ikke møtes med sosionomer, preik og fantasier, men med resolutt politikk og maktmidler som gjør at vold får konsekvenser. Straffen for vold må skjerpes dramatisk, slik at voldsmenn sperres inne for lang tid og fratas muligheten til å utøve ny vold. Politiet må styrkes vesentlig.

Innvandring fra muslimske land må stoppes helt. Det er nå så rikelig tilgang på flyktninger fra Ukraina at Norge ikke har noe behov for å ta imot velferdsjegere fra dysfunksjonelle og voldskulturelle land. De fyller ikke noe udekket behov i Norge.

Det norske folks trygghet og velvære må komme i første rekke – og så får voldelige muslimer heller operere i et for dem mer naturlig miljø enn norske bygater.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.