Før valget var det ikke mange som tok partiet Nyans alvorlig, men nå viser resultatene at kategorien «øvrige partier» har scoret opptil 28 prosent i visse områder og det tror man er Nyans. Det betyr at Nyans har resonans hos velgere som er mottakelige for et islamistisk budskap. Det bør først og fremst skremme Socialdemokraterna og venstresiden. Det er de Nyans stjeler stemmer fra.

Når Socialdemokraterna sier Nyans splitter er det fordi de tar stemmer fra dem.

Och nu ser partiet ut att kunna göra ett starkt val – åtminstone i enskilda distrikt i storstäderna. Valmyndighetens siffror visar att ”övriga partier” får 28,2 procent i distriktet Rosengård C i Malmö och 22,6 procent i distriktet Örtagården V i Malmö. I distriktet Akalla C i Stockholm landar siffran på 11,3 procent och i distriktet Spånga 17 Rinkebysvängen N i Stockholm 23,0 procent.

Flera partier kan ingå i ”övriga partier”, men enligt bedömare handlar det antagligen framför allt om partiet Nyans.

– Det måste handla om Nyans, säger TV4:s politiska kommentator Marcus Oscarsson i kanalens valvaka.

Hvis ghettoene skulle vise seg å kunne manifestere politisk makt gjennom et eget parti vil det demonstrere at Sverige er et segregert samfunn.

Nyans har gått til angrep på sosialtjenesten som det påstår tar barna fra muslimske foreldre, med det mener de tap av omsorgsrett, og de vil ha forbud mot krenkelser av islam. De vil at samfunnet skal tilpasse lovverket til sharia.

https://www.expressen.se/nyheter/partiet-nyans-blir–stora-i-flera-distrikt/

Det er blitt sagt at Nyans mangler støtte fra noen av klanene. Den kom to uker før valget da den beryktede klanlederen Hashemm Ali Khan oppfordret muslimer til å stemme på Nyans.

Hashem Ali Khan är överhuvud för en stor familj på flera hundra medlemmar. De flesta bor, liksom Ali Khan själv, i Göteborg. Delar av släkten har av polisen pekats ut som ett kriminellt nätverk med stort inflytande över den undre världen. Släktnätverket har bland annat kopplats till utbredd narkotikahandel, våldsbrott, vapenbrott, utpressningar och tystade vittnen.

Det åpner seg et nytt område for kriminelle: De kan ekspandere politisk gjennom egne partier.

 

https://www.expressen.se/nyheter/morddomde-klanledarens-uppmaning-rosta-nyans/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.