Skuespillerinnen Drew Barrymore har hisset på seg woke-aktivister etter at hun la ut en video av seg selv under mottoet «stress mindre- lek mer». I videoen koser hun seg i regnet. Men dette skulle hun ikke ha gjort, for Drew Barrymore er en hvit kvinne og dette er ren skjær rasisme og kolonisme hevder woke-aktivistene.

 

Du kan visstnok bare legge ut slike videoer hvis du er svart. For dette med å løpe rundt og være glad og kose seg ble «oppfunnet» av svarte på TikTok tidligere i år, ifølge woke-aktivistene som anklager Drew Barrymore for å stjele ideen om å nyte regnværet og legge det ut på sosiale medier. Tiktok-profilen @amushroomblackly skrev:

«Du og jeg vet begge at du er i stand til å nyte regnet, boltre deg fritt, uten å filme det og legge det ut på TikTok.»

Hun sa at Barrymore var et eksempel på en kolonisator «som ikke respekterer grensene som svarte skapere har satt» fordi videoen lignet en «boltre»-trend startet av svarte TikTokers tidligere i år.

Her er hennes innlegg som viser Drew Barrymores video først:

@amushroomblackly møtte motstand, men ga seg ikke:

Men vent litt, var det ikke noen andre som var enda litt tidligere ute med dansing i regnet enn de svarte mennene på TikTok…?




Daily Mail

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.