BLM og andre venstre-ekstremister deltar i et skyggespill som er mye større enn de de selv innser. De er blitt marionetter for Kina og andre diktaturer. Foto: @Roy Vestfjord

En britisk BLM-aktivist beskriver seg selv som»sosialist, anti-imperialist, antirasist, miljøvenn, musiker og skribent». Ikke minst er han en aktiv supporter av Kina. Ytringsfrihet kan være så mangt.

Foruten Kina digger denne britiske Carlos Martinez hiphop, Cuba og Venezuela, han beskriver seg som en Chavista, og han er aktiv på venstresiden i Labour.

At det er det foraktelige Vesten og den foraktelige kapitalismen som gir ham friheten til å rakke ned på hva vi regner som vestlige verdier, har han øyensynlig ikke oppfattet. Dette i likhet med mange andre aktivister som heller ikke har fått med seg at Kina er et sted der liv, enten de er svarte eller hvite, ikke betyr så mye.

Noen burde ha oversatt denne kronikken av Halvor Fosli for ham:

At nordmenn har fordeler i eget land, skyldes ikke at de er hvite, men at de er norske

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂