En svensk leser spør meg om jeg tror Sverige lar seg redde. Svaret må dessverre bli at hverken Sverige, Danmark eller andre vestlige land gjør det, for bare de færreste har forstått hva islam handler om. Derfor klarer de heller ikke å innse at hijab, moskeer, krav om offentlige oppfordringer til bønn, halal, organiserte raseriutbrudd over tegneserier, gatedemonstrasjoner, opptøyer, såkalt «gjengkriminalitet» osv. er velkjente midler designet for å undergrave, desorientere og til slutt underlegge seg vantro samfunn som Sverige og Danmark.

I alle vestlige land har det vært enkeltforfattere, politikere og forfattere som har gjort sitt beste for å informere og advare, men de har ikke blitt tatt på alvor. Det store flertallet av befolkningen har i stedet lyttet til «eksperter» og media, som har besvart enhver kritikk av islam med islamsk propaganda. Som nå på DRs magainprogram Deadline, hvor man, som svar på forslaget om å forby hijab i barneskolen, skynder seg med å invitere kvinner i islamske gevanter til studio, for at de kan forklare hvorfor det er en forferdelig idé. Og slik vil enhver islamsk kamp «forklares» og forsvares.

For mange år siden ble jeg oppringt av en dansk diplomat med mange års erfaring fra muslimske land. Når muhammedanske kvinner begynner å bruke hijab, sa han, er det et tegn på at islam har kommet til et land som ideologiens forkjempere har til hensikt å erobre. Men ingen forstår det. Ingen vil forstå det. Ingen ønsker å høre om det. Det er derfor islam vil vinne, og en dag, når den vantro befolkningen må krype langs husveggene og følge islams bud fullstendig, vil noen spørre hvordan det kunne gå så galt. Men bare de som kan huske hvordan det var å leve som frie mennesker. De andre vil betrakte det som normaltilstand.

Min venn Vibeke Andersen har skrevet en nyttig oppsummering av islams erobringsstrategi:

«Kravet om å få bruke hijab i offentlig stilling er typisk for 3. fase av islams erobring av Vesten», skriver hun som en innledning og fortsetter:

«Den verdenskjente kritikeren av islam, Dr. Peter Hammond, som har bodd mange år i ulike islamske land, har beskrevet hvordan den gradvise erobringen vil finne sted.

0-2 %
Når den muslimske befolkningen er mindre enn 2 % i et land, vil muslimene først og fremst bli oppfattet som en fredelig minoritet som ikke utgjør noen trussel. De blir til og med ønsket velkommen av kultureliten som et eksotisk innslag i gatebildet og av næringslivet som et supplement til arbeidsstokken.

2–5 %
Når muslimer utgjør 2 til 5 % av befolkningen, begynner de å rekruttere fra etniske minoriteter og sårbare grupper, så vel som i fengsler og gategjenger. De starter sine egne små gjenger som begår hærverk og vinningskriminalitet.

5–10 %
Fra 5 % vil muslimer begynne å utøve en uforholdsmessig innflytelse på samfunnet. De vil f.eks. krever halalmat i institusjoner og spesielle regler på mange andre områder. De vil også begynne å true offentlige ansatte og butikkansatte. I form av f.eks. bilbranner, ran og gruppevoldtekter, de terroriserer miljøet.

10–20 %
Når muslimene når 10 % av befolkningen, bruker de utbredt vold og annen lovløshet som middel for å få sine krav oppfylt. Enhver ikke-muslimsk handling blir oppfattet som et brudd på islam og fører til gateopptøyer, brannstiftelse og overgrep. Jøder blir voldelig forfulgt. Gater og torg okkuperes av muslimer for demonstrasjoner og andre maktmanifestasjoner. Politiet er overbelastet og fengslene er fulle til siste plass med muslimske gjengmedlemmer.

20–40 %
Volden eskalerer når den muslimske befolkningen utgjør 20 %. «Spontane» opptøyer oppstår, militante jihadi-grupper løper løpsk, og jøder blir drept på åpen gate. Muslimer brenner ned kirker og synagoger. Politiet er forsterket av militæret, men takler ikke gjerningsmennene.

40–60 %
Når muslimer utgjør 40 % av et land, vil militante muslimer utføre regelmessige massakrer på meningsmotstandere, daglig terrorisme og regelmessig krigføring med håndvåpen og eksplosiver. Politiet og landets øvrige myndigheter er satt ut av spill. Borgerkrigen er en realitet.

60–80 %
Muslimenes forfølgelse av de «vantro» øker merkbart. De utfører etnisk rensing av hele byer. Sharia innføres og all annen lovgivning må avskaffes. Jizya, den spesielle beskatningen av vantro, introduseres.

80–100 %
Når 80 % av befolkningen er muslimer, vil det være permanent undertrykkelse av «vantro». Det vil være landsomfattende etnisk rensing og i noen tilfeller til og med folkemord. Ved nådeløst å forfølge alle forskjellige troende, vil muslimene skape et land som er 100 % muslimsk.» Så langt Vibeke Andersen.

Som du ser er Danmark i tredje fase, mens Sverige er i fjerde. Men som sagt, befolkningen innser det ikke og går derfor sin undergang i møte.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.