I juni fikk lege Peter Dvergsdal et varsel om inndragelse av autorisasjon fra Statens helsetilsyn på bakgrunn av at han har behandlet tusenvis av covid-19 pasienter med antivirale medisiner.

Nå er det startet et opprop for å la Dvergsdal beholde lisensen:

Lege Peter Dvergsdal har en lang karriere bak seg. Hele 53 års erfaring. I tillegg har han behandlet covid syke med stor suksess.

Det er dette som nå er årsaken til at Helsedirektoratet fratar Dvergsdal lisensen. Fordi Dvergsdal har bevist at legemidlet Fabi-flu har en svært god effekt på covid pasienter. Det fins masse forskning, og flere land har tatt det i bruk. Fabi-flu har vært i bruk i Japan siden 2014.

Han har skrevet ut 7000 resepter og behandlet over 5000. Inkludert undertegnede. Dette er et medikament som selges i norske apotek. Allerede etter ett døgn er det merkbar bedring for noen.

Det er dessverre mange innen helsevesenet som påstår at det fins ingen kur mot covid. Det er løgn. Det er flere som er levende bevis på det. I mellomtiden dør det mennesker under statens kontroll. Hvordan kan de ha samvittighet til å la dette skje?

At Dvergsdal nå blir fratatt sitt yrke, er kriminelt. Myndighetene svikter folket, og det kan vi ikke bare sitte å se på at skjer.

Del og signer, det norske folk kan ikke akseptere dette. Vi er bedre enn som så.

Så langt har 1718 personer skrevet under på oppropet.

Helsetilsynets tilsynssak bygger på 15 varsler fra annet helsepersonell. Per 28. juli 2022 kan ikke Dvergsdal jobbe som lege, fordi Helsedirektoratet ikke vil behandle Dvergsdals forlengelse av lisens i all den tid helsetilsynet behandler tilsynssaken, som har en behandlingstid på seks måneder. Det til tross for at helsetilsynet har gitt klar beskjed om at de ikke ønsker å legge noen føringer for Helsedirektoratets behandling av saken.

Helsedirektoratet legger til grunn svake anklager, bekymringsmeldinger og påstander fra annet helsepersonell for å i praksis gi Dvergsdal yrkesforbud, hvilket hindrer ham i å legge fram materiale til et internasjonalt forskningsprosjekt for tidlig behandling av covid-19.

– De driver en Kafka-prosess, har Dvergsdal tidligere sagt til Document.

Document har innsyn i saksdokumenter og e-post-utvekslinger mellom Dvergsdals advokat og helsemyndighetene, samt jevnlig kontakt med Dvergsdal. 

Se det siste intervjuet med Peter Dvergsdal her:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.