Peter Dvergsdal har behandlet tusenvis av pasienter med antivirale medisiner under koronapandemien, hvilket har vært vellykket, likevel står han nå i fare for å miste legelisensen som konsekvens av å ha reddet liv.

Helsetilsynet varslet nylig Dvergsdal om mulig tilbakekalling av autorisasjon som lege, men en grundig begrunnelse mangler. Det som foreligger er en rekke klager på resepter på medisiner som behandler Covid-19. Dvergsdal er ikke så opptatt av egen sak, men hvordan de ulike instansene arbeider for å forhindre god og trygg behandling som kan redde liv.

Godkjenningsprosessen på antivirale medisiner er forenklet, lagerbeholdningene større og utlevering av medisiner har blitt enklere, men likevel er det dette som nå truer Dvergsdal legelisens.

Velkommen til intervju med Peter Dvergsdal.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.