Hvis vi skal forstå hva som foregår, må vi stille oss helt åpne og spørrende. Vi vet at dét gjør ikke myndigheter og medier. Vi merker at vi ikke får sannferdig informasjon. Vi fôres med løgner.

I dag leste min bedre halvdel fra FHIs hjemmeside, der det står at folk som har hatt covid, kan greie seg med én vaksinedose for å være fullbeskyttet. Dét er en stor, manipulativ løgn. De som har vært syke, er langt bedre beskyttet enn de vaksinerte. Det finnes det mange studier på.

Likevel sier Tony Fauci at det ikke er lett å svare på det spørsmålet. CDSs Rochelle Walensky satt denne uken i Kongressen og sa at naturlig immunitet ikke er like effektiv som vaksiner. Hun vet at hun lyver.

Covid-regimet begynner å minne mer og mer om en sort messe.

En leser sender meg en artikkel fra DN om avigan, en medisin mot corona som brukes i Japan og Kina. Lege Peter Dvergsdal har fått fornyet tillatelse av Legemiddelverket til å importere den hvert år. Men i fjor, da det virkelig var bruk for den, sa Legemiddelverket nei.

Det later til å utgå direktiver fra øverste hold om hva som er lov og hva som ikke er det. I USA risikerer leger sparken hvis de foreskriver hydroksyklorokin. Mediene deltok i den rene mobbekampanjen mot denne medisinen, som har vært i bruk i 60 år. Mediene er villig til å selge en hvilken som helst løgn. Er det noe rart at tilliten synker?

Dette er en hårreisende video, men vi viser den fordi spørsmålene den reiser, er så alvorlige at det ville være uansvarlig ikke å ta dem på alvor.

Vi vet nok om Anthony Faucis gain-of-function-forskning i Kina til at vi vet at alt er mulig.

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.