Å voldta en 11 år gammel jente er åpenbart ikke verdt fengselsstraff i det nye Tyskland. Slik ser virkeligheten ut på bakken i det multikulturelle paradiset Europa.

En afghaner lurte en jente med seg inn i slottshagene ved Neustrelitz i Mecklenburg-Vorpommern. I de vakre omgivelsene møttes det gamle og det nye Europa.

Afghaneren lot som han ønsket å bli kjent med jenta. Men i stedet voldtok han 11-åringen, skriver Bild.

Gjerningsmannen skal angivelig være 16 år gammel, men har ingen identitetspapirer. Han skal ha ankommet Tyskland som ensomkommende flyktning.

Forbrytelsen skjedde i januar, og nå har dommen falt. Den afghanske voldtektsmannen er kjent skyldig, og dommen er ett år i fengsel. Men hele dommen er gjort betinget, så afghaneren, som altså er dømt for voldtekt av barn, slipper å sone en eneste dag bak murene.

Påtalemyndighetene har ikke anket dommen. Så mens voldtektsofferet må leve med opplevelsen resten av livet, kan voldtektsmannen spasere fritt rundt i gatene.

Philipp Amthor (29) fra CDU reagerer.

– Jeg har full forståelse for at de fleste borgere anser at straffen er for mild. Selvsagt må man alltid se på omstendighetene rundt hver enkelt sak, men en betinget dom for å voldta en 11 år gammel jente er neppe i tråd med den almenne rettsoppfatning, sier Amthor.

Forsvarsadvokat Burkhard Benechen sier et slikt straffenivå ikke er uvanlig i slike saker.

– Når gjerningspersonene er unge, er fokuset ofte på utdanning.

Man kan jo spørre seg: Hvilken utdanning kan man gi til en «16-åring» som kanskje er fra Afghanistan, som voldtar 11-år gamle jenter?

Er det noen som tror at denne afghaneren kan bli en samfunnsnyttig borger ved hjelp av litt undervisning? Det fremstår i overkant naivt.

Rainer Wendt (65) er leder av politiforeningen, og han er sjokkert.

– Rettsstaten har ingen avskrekkende effekt på denne måten. Dette sier jeg ikke bare som leder av politiforeningen, men også som far og bestefar.

Også den regionale lederen av CSU, Alexander Dobrindt, reagerer.

–En slik straff er fullstendig uakseptabelt for denne forbrytelsen.

Fra utsiden er det helt uforståelig at våre politikere etter flere tiår med grove overgrep mot barn ikke har gjort noe med straffenivået på slike forbrytelser.

I Norge opplevde vi nylig gjengvoldtekten på Furuset, der seks menn ble idømt samfunnsstraff og 60 dagers etter å ha blitt kjent skyldig i to gruppevoldtekter av en 15 år gammel jente.

Samfunnsstraff og 60 dagers fengsel for gruppe­voldtektene på Furuset

Antall slike saker i Sverige er uendelig mange. Man fokuserer hele tiden på hvor synd det er på de utenfra som kommer til oss for å begå grov kriminalitet. Ofrene glemmes i løpet av noen få dager.

Verst av alt er selvsagt den industrielle massevoldtekten av sårbare, britiske småjenter i Storbritannia. Dette har pågått i flere tiår, og pågår fortsatt. Ofrene må telles i titusener. Flere av de unge jentene har blitt drept.

Alle visste hva som foregikk. Men det var viktigere å unngå å bidra til rasisme, enn å beskytte unge, britiske jenter.

Titusenvis av svensker marsjerer i gatene i raseri fordi en seriekriminell narkoman blir drept i Michigan. Men ingen svensker marsjerer i gatene etter at en ni år gammel jente blir voldtatt og drept av en muslimsk etiopier som angivelig er 13 år gammel.

Her i Norge er det ingen som glemmer Benjamin-drapet for over 21 år siden. Men de utallige ofrene for multikulturen glemmes i løpet av noen dager.

Det eneste vi husker er det stadige fokuset på å forhindre at de grove forbrytelsene skal føre til islamofobi og «backlash». Noen er alltid ofre, selv om de er gjerningsmenn. Vi innfødte skal bare pent bite tennene sammen og akseptere våre barns skjebne.

Slik ofres barna på multikulturens alter, og de som protesterer blir utstøtt fra det gode selskap.

Slik går en sivilisasjon til grunne.

Et folk som ofrer barna sine, går til grunne


Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.