Gerson Fuentes er tiltalt for voldtekt av en 10 år gammel jente, som ble gravid etter voldtektene. Tragedien ble utnyttet av Biden for å sette søkelyset på de strenge abortlovene i delstaten. Nå virker det som om moren til offeret støtter gjerningsmannen.

Som Document skrev om nylig, ble den 10 år gamle jenta voldtatt og gjort gravid av en illegal migrant fra Guatemala, en av de hundretusener Biden slipper inn.

Biden var mer opptatt av at jenta reiste til Indiana for å få tatt abort, på grunn av de strenge abortlovene i Ohio.

Under rettsmøtet i Franklin County, Ohio, innrømte Fuentes å ha voldtatt jenta to ganger. Siden offeret nylig fylte 10 år, indikerer dette at hun ble voldtatt og gjort gravid mens hun fortsatt bare var 9 år gammel.

Det er uklart når og hvordan Fuentes ankom USA.

En reporter fra Telemundo fikk noen ord med moren til offeret. Her virker det som moren tar parti med gjerningsmannen. Et mulig symbol på et USA i fritt forfall.

Utvekslingen er på spansk, oversatt til norsk blir det omtrent slik:

– Bodde jenta her også?

Ja, men hun har det bra. Alt de sier om ham (Fuentes, red. anm.) er løgner.

– OK. Er barnet – er du i slekt med barnet eller hennes mor?

Hun er min datter.

Moren sier også at hun ikke har anmeldt Fuentes, ifølge Telemundos reporter.

I en normal verden vil ikke en mor ha særlig sympati med en voksen mann som har innrømmet å ha voldtatt sin 10 år gamle datter slik at hun ble gravid.

Deler av USA er ikke lenger en del av en normal verden.

Til tross for at Joe Biden utnyttet den grove voldtekten for å fremme sitt syn i abortspørsmålet, sier statsadvokaten i Ohio, Dave Yost, at selv om abortloven i Ohio er streng, åpner loven for abort i medisinske nødsituasjoner. Dette inkluderer tilfeller som en voldtatt 10-åring.

Fuentes sitter i Franklin County Jail med en kausjon på 2 millioner dollar.

Detectives Say Illegal Alien Admitted To Twice Raping 10-Year-Old as Girl’s Mother Defends Him


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.