Virkningene av blokkerte distribusjonssentraler rundt om i Nederland begynner å bli synlig. Flere steder er det ikke lenger mulig å fylle opp handlevognene. For supermarkedene er det snakk om store økonomiske tap. For forbrukerne er det så langt ikke snakk om annet enn mangelfulle handlevogner. 

Spesielt er det ferskvarer som frukt, grønnsaker og meieriprodukter det går tomt for i hyllene. 

At distribusjonen av varer til supermarkedene er sentralisert gjør det mulig å bringe et lands matvareforsyning i kne ved å blokkere noen få sentraliserte punkter. Bøndene leverer selvfølgelig heller ikke fersk mat.

https://twitter.com/RadioGenova/status/1544361544603115523?s=20&t=q1-W7mo6-pu1p8sLi9dMlQ

Ifølge meldinger på Twitter er det blitt avslørt at politispanere i sivil har prøvd å infiltrere de nederlandske bøndenes protest. Politihuset der den 16 år gamle gutten som ble skutt av politiet sitter fengslet, skal være omringet av bønder.

I Canada klarte politiet med diskutable metoder å fjerne lastebilsjåførene. I Nederland er det så langt bøndene som fjerner politiet:

https://twitter.com/faustianweeb/status/1544454415330983938?s=20&t=BT6n3-BUnnCEbsU3wjoVTw

Her hjemme er det forbausende stille om de dramatiske protestene i Nederland, men Document er som vanlig på banen – her, her og her. Det er faktisk så stille om begivenhetene at det er vanskelig å oppdrive bilder fra de etablerte kildene.

I tråden under nedenstående tweet kommer det frem at bøndenes protester er et ikke-tema i stort sett hele den vaksinerte verden.

 

Kjøp Kents bok her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.