Twitter er et effektivt medium for nyhetsformidling. Kjappe tekstoppdateringer og filmsnutter er folkets mulighet til å rapportere direkte fra begivenhetenes arnested. Svært ofte er Twitter raskere ute enn noe etablert nyhetsmedium – og svært ofte kan Twitter formidle en usminket variant av begivenhetene. Bøndenes oppstand i Nederland har knapt vært mulig å orientere seg i uten Twitter. 

Det er ikke bare nederlandske bønder som ikke er tilfreds. Også tyske bønder reiser seg i protest. De har i samarbeid med nederlandske bønder blokkert en grenseovergang mellom de to landene. Fra før har de med seg polske og italienske bønder. 

Og i Roma har drosjesjåfører forsøkt å storme parlamentet:

Jouke, den nederlandske gutten som ble skutt på av politiet og arrestert, sier han ble reddet av en engel:

Shinzo Abe ble ikke reddet av engler, dessverre. Han døde på sykehuset kort tid etter attentatet:

I Sverige ønsker Miljøpartiet at det skal være dyrt å drikke vann:

I Uruguay krever en dommer detaljert informasjon om sammensetningen av vaksinen samt bevis på at den er sikker. Han har satt en frist på 48 timer:

På Sri Lanca blir velhavende mennesker angrepet på gaten. Politistat på den ene siden, anarki på den andre:

Jordan Peterson har terget Twitter og blitt utestengt inntil han innrømmer sin synd og fjerner en tweet som bryter med Twitters høyverdige moral:

Boris Johnson ble fornylig tvunget til å gå av som statsminister i Storbritannia. Det var kanskje gode grunner til det og på tide, vil noen hevde:

FN snakker varmt om fordelene ved at folk sulter. Artikkelen er blitt fjernet – sannsynligvis etterat den vakte interesse i feil kretser – men den er fremdeles å finne i internettarkivet Way Back Machine:

Imens advarer Elon Musk mot depopulasjon. Den største trussel mot vår sivilasjon:

Til sist en klassiker med våre alles kjære Klas S.:

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.