Leder for Islamsk Råd, Abdirahman Diriye, under presentasjonen av regjeringens handlingsplan mot muslimhat i Oslo den 23. september 2020. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.

I dag er leder av Islamsk Råd Norge, Abdirahman Diriye, ute i TV2 med den vanlige tåkeleggingen og sier han frykter at helgens terrorangrep vil føre til økt hat mot muslimer. Ingen ønsker mer hat mot mennesker, men det skal ikke beskytte en overtro fra oldtiden. Idékritikk er nøkkelen til samfunnet vårt, og nå skal vi sammen finne tankegodset bak og se om terroristen kom fra en flokk. Ikke sant, Diriye?

Diriyes innlegg «Like lite som du assosierer kristne med 22. juli eller 10. august, bør du assosiere 25. juni med muslimer» viser tydelig den logiske kortslutningen som vestlige ledere tillater å være drivkraften bak islamiseringen av vestlige land: Muslimer og islam er ett. Kritiserer du islam, så kritiserer du muslimer. Misliker du islam, så misliker du muslimer. Dette er et falsum, for det finnes ingen kobling mellom ideologi og mennesker her i Vesten.

Ingen kobling mellom menneskeverd og tankene du har i hodet

Mennesker tenker feil hele tiden. Vi er noen rørehuer – derfor er ikke vestlig menneskeverd koblet til ideene vi har i hodet. Da ville vi nemlig vært æreløse og verdiløse hvis vi måtte innrømme at vi tok feil. I et slikt system begår man harakiri, eller du må drepe den som avslører svakheten din for å opprettholde din ære. Dette er oldtiden. Vesten har kommet seg videre, mye basert på kristne verdier rundt å tilgi både andre og seg selv. Her står den islamske verdenen dessverre bom fast:

Ideene til Muhammed er basis for muslimers identitet i den grad at man får «muslimsk» navn ved fødselen, så man ikke kommer unna. Uten islam risikerer du derfor å være verdiløs, og straffen for frafall er døden. Du har vel lest boka, Diriye?

Alle vestlige, demokratiske mennesker forstår at hvis A påpeker at du er helt på jordet, så betyr ikke det at A hater deg. Å hevde noe sånt er tidstypisk, men fullstendig corny. Folk som (med all mulig grunn) hater kommunisme, hater ikke automatisk kommunister. Vi kan godt være venner. Å motarbeide tankegods er nemlig helt legitimt her i Vesten, men dette bryter totalt med islams dogmer, som er i ferd med å undergrave og ødelegge Vestens idekritiske fundament:

Islam forutsetter at å angripe overtroen fra Muhammed, er å angripe muslimer. Islam er identitet. Dette sterke båndet er helt nødvendig for å beskytte Muhammeds vaklende tankegods mot enhver kritikk, og derfor er islamske skriftlærde rørende enige om at islam fordrer dødsstraff for både kjetteri og frafall. Og homofili. Og man kan gjerne utnevne seg selv til soldat for Allah, og utøve hans vilje. Som vi ser.

Muhammeds tankegods: 1400 år med legitimering av vold mot kritikere

Enhver som imøtegår, kritiserer eller motarbeider tankegodset til Muhammed, risikerer derfor å møte islams permanente voldspotensial, utført av gærninger som føler seg kallet til å ta et personlig jihad-oppgjør med de vantro. Dette sikrer en plass i himmelen, som nå må være stappfull av terrorister: IS i Levanten, Irans prestestyre, Talibans krigslist, WTC, Charlie Hebdoe, Bataclan, Krudttønden, Brussel, Nice, London. Håvard Pedersen. Eller hva med Ebba Åkerlund? Når skal Islamsk Råd uttrykke bekymring for henne og tankegodset som lå bak? Hvor blir det av fakkeltoget, Diriye?

Listen over terrorister i Vesten med tankegods fra Muhammeds manifest, Koranen, og listen over deres hundrevis av maltrakterte ofre, er dessverre endeløs. Islamisten Diriyes jobb er å avlede oppmerksomheten fra dette, derfor tyr han til de vanlige kortslutningene, hersketeknikkene og hatpratet, som TV2 utrolig nok videreformidler helt ukritisk:

– Islamofobi er et stort problem i Vesten, inkludert i Norge. Vi er bekymret for at rasister og islamofobe krefter benytter angrepet til å spre ytterligere muslimhat, sier Diriye til TV2.

Det finnes ingen mental lidelse som heter «islamofobi». Det finnes bare sunn idekritikk.

Islamofobi er en mediamyte. I den grad noen føler seg bekymret, truet eller skremt av islam, så er det all mulig grunn til det: Islam ikke bare en overtro, det er også en politisk ideologi samt et komplett samfunnssystem med egne lover og regler som styrer alle sider av livet – i konkurranse med vårt demokratiske samfunnssystem. Og et land kan ikke ha to samfunnssystemer. Det vil ikke fungere. Ett må vinne til slutt.

Likevel hiver Jonas Gahr Støre seg på denne islamistiske ide/person-kortslutningen og støtter ekstremistenes kobling mellom menneskeverd og eventuelt tankegods folk måtte ha i hodet sitt: På pressekonferansen lørdag ettermiddag understreket statsministeren viktigheten av å ivareta muslimer i Norge:

– Dersom dette er islamistisk terror, som PST peker på, så vil mange muslimer føle seg utsatt i dag og i tiden fremover

Men de mest utsatte er vel homofile, skeive innvandrere og folk i opposisjon til terroristens tankegods? De som bør være mest bekymret, er vel majoriteten av vanlige borgere, som ser at Norge sklir inn i samme flerkulturelle voldsspiral som Sverige er sugd ned i, uten at myndighetene er på vakt:

Historiens pinligste dag for PST

Bare uker etter at PST hevdet at høyreekstreme (les: islamkritikere og innvandringsmotstandere) utgjør den største terrorfaren, må de krype til korset og innrømme at de visste om terroristen, hadde ham i kikkerten – og enda verre: innrømme at flokken hans er så stor at PST ikke klarer å overvåke dem alle. Eller som fungerende PST-sjef Roger Berg sa til NRK:

– Det er mange som inngår i dette nettverket, det er mange med den type holdninger i Norge, og vi lever i et liberalt demokrati, vi kan ikke overvåke alle.

Nei vel? Så tankegodset er farlig, dette er en flokk – men PST har ikke ressurser til å overvåke dem? Hva skal vi fredelige borgere si til sånt? I dette skrekkabinettet av inkompetanse, naivitet og politisk styrte kortslutninger kommer altså lederen for Islamsk Råd Norge, Abdirahman Diriye, og advarer oss mot å grave i tankegodset bak terroristens handlinger og manifestet fra Muhammed? Er du rusk, Diriye? Skjønner du ikke hva som har skjedd?

Islamsk Råd er beinharde islamister, som jobber for mer islam

Jo, det er nettopp det du gjør. Du gjør jobben du er satt til å gjøre av islamistene rundt deg: avlede viktig kritikk mot en macho-overtro fra oldtiden ved å koble ideer til menneskeverd. Hadde du noensinne flyttet hodet ditt til Vesten, ville du forstått hvor skrullete og samfunnsskadelig dette virkelighetsbildet er:

Du bor i et land basert på idékritikk, og overtroen din er bare en idé. Dertil en veldig, veldig dårlig idé, som utgjør et komplett samfunnssystem som skaper kaos, fattigdom, kvinnehat, stagnasjon, vold, krig og terror i alle land som adopterer Muhammeds idebaserte samfunnssystem.

Åpenbart noe galt med Muhammeds manifest

Hvis man kan «misforstå» islam så til de grader at man kan ty til våpen-jihad for å oppnå Allahs gunst, da er det åpenbart noe fryktelig galt med islam. Hvorfor fokuserer ikke Islamsk Råd kreftene sine på å rydde opp i det, i stedet for å resirkulere hatefullt tøv mot kritikere?

Faktum er at terroristen er inspirert av Muhammeds tankegods og kom fra en muslimsk flokk som følger Muhammeds manifest fra 600-tallet. Da må det graves i og avsløres, ikke sant? For terror skal behandles likt, det er vel Islamsk Råd enig i? Hvis troende muslimer finner det skremmende, truende eller sårende, så bor de i feil land i feil århundrede. Alt skal på bordet. Akkurat som etter 22. juli.

Vi ønsker søkelyset velkommen. Hvilken moské frekventerte terroristen? Hvem var hans venner? PST kan sikkert finne en hel flokk som hyller terrorangrepet på nettet, og vi forventer at PST overvåker dem alle. Alle! Men når flokken er så stor, er nok det letteste å starte praten om psykiatri.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.