Lørdag ble historiens største støttemarkering for Gaza arrangert av over hundre organisasjoner og partier, og hele 13.000 mennesker møtte opp over hele landet. Både demonstrantene og NRK kaller det «demonstrasjoner for fred i Gaza», men ingen av dem tar inn over seg hva som utløste dette plutselige Gaza-engasjementet: Alle de oppmøtte var der som et resultat av tankegodset og terroraksjonen til Hamas.

Uten terrorangrepet mot Israel 7. oktober ville Gaza forblitt uberørt, og alle drepte sivile palestinere samt pulveriserte bygninger på Gaza ville vært like uberørt lørdag 16. desember som de var fredag 6. oktober. Da ville ikke de 13.000 samlet seg og viftet med fremmed flagg. Det er fakta, det er sannheten, og det er konsekvensen: Dette var en støtteerklæring til terror som politisk virkemiddel. En seier for terroren.

Alle terrorister er ensidige, selvrettferdige og villige til å begå selvtekt. Alle mener de har en «god sak» og at volden de begår, er «nødvendig» for å «vekke massene» – og derfor er alle ofrene for terror et ufrivillig instrument for terroristers mål: å skape oppmerksomhet, engasjement og støtte for sitt syn og sin sak gjennom hemningsløs, uannonsert vold mot ubevæpnede sivile. Det er dette som skiller terror fra krig:

Ofrene har ingen anelse om at de vil bli angrepet, og de har ingen mulighet til å trekke seg ut, flykte, heise hvitt flagg, erklære seg nøytrale eller overgi seg for å bli spart – som de har i krig. Alle på Gaza-stripen visste at de ville bli angrepet, de hadde mulighet til å trekke seg ut, flykte, heise hvitt flagg, erklære seg nøytrale eller overgi seg. Grunnen til at de ikke gjør det, er også Hamas’ terrorvelde overfor egen befolkning.

Historiens mest vellykkede terrorangrep?

Al Qaida angrep WTC i 2001 fordi de visste at det ikke ville møte militær motstand. Hamas gikk til overraskelsesangrep mot israelske kibbutzer en søvnig lørdag morgen fordi de visste at de ikke ville møte militær motstand der, og finne maksimalt med sivile ofre som var lette å voldta, torturere og slakte – som i Bataclan. Terroristene visste antagelig ikke om dansefesten Supernova, så dette var bare en «bonus» for å gjøre det terrorister alltid gjør: drepe så mange som mulig av ikke-stridende, før de møter reell motstand fra sin reelle fiende. For terror og krig er ikke det samme.

Hamas-terroristene visste at de etter hvert ville bli drept som martyrer. Hamas-ledelsen visste at Israel ville erklære krig, at Gaza ville bli angrepet i ettertid og at tusenvis av deres sivile borgere ville bli drept som menneskelige skjold. Det var selve målet med terroraksjonen, for Israels reaksjon skulle samle internasjonal støtte for Hamas‘ regime i Gaza, sementere deres forvridde virkelighetsbilde og samle flere til kamp mot jødene og Israel. Aldri har en terroraksjon hatt større suksess. Alle mål er over-oppnådd.

Det eneste man kan gjøre for å unngå å forholde seg til slike steinharde fakta, er å ignorere dem. Det er derfor venstresiden i Norge ikke vil diskutere dette. Det er derfor de later som om terroren 7. oktober ikke fant sted – eller var av mindre betydning enn krigen på Gaza-stripen. Det er derfor de later som om Israel har skylden for de drepte i Gaza. Det er derfor de fordømmer ledelsen i Israel i stedet for ledelsen i Hamas. Det er sannheten. Og dette er resultatet:

Bakgrunn for terroren i 2011

Da Breivik slo til 22. juli 2011 etter lang planlegging, gjorde han det for å vekke massene og starte en voldelig motstandskamp i folket for sin noe uklare sak. Og målet til soloterroristen var at så mange som mulig skulle stille seg bak hans fiktive kommandantstatus og hans fiktive hær i en fiktiv krig, basert på hans forvirrede manifest. Alt han møtte i Norge, var fordømmelse, og PST fant ingen flokk eller støtte for tankegodset hans. Ingen havnet på PSTs terrorliste.

Bakgrunn for terroren i 2015

Da IS drev sine herjinger i Levanten og Eruopa noen år senere, og slo til mot Nice, Charlie Hebdo, Bataclan og en mengde andre steder etter lang planlegging, gjorde de det for å vekke massene og starte en motstandskamp i folket for Levanten og islam. Og målet var at så mange som mulig skulle stille seg bak bak deres høyst reelle kommandanter og tilsvarende reelle islamisthær, som drev en svært genuin krig for IS’ kalifat, basert på Muhammeds manifest fra 600-tallet.

Det de møtte i Norge, var både fordømmelse og folk som reiste til kalifatet for å slåss for IS, og det var ikke vanskelig for PST å finne en liten flokk og skremmende mye støtte for tankegodset, siden Profetens Ummah sto frem offentlig. Mange islamister havnet på PSTs terrorliste.

Bakgrunn for terroren i 2023

Da Hamas slo til mot Israel og tok livet av 1200 ubevæpnede sivile fra 19 land, gjorde de det for å vekke massene og starte en motstandskamp i folket for Hamas’ Gaza. Og målet var at så mange som mulig skulle stille seg bak bak deres høyst reelle kommandanter og tilsvarende reelle islamisthær, som bedriver en svært genuin krig mot Israel, men også Gazas sivilbefolkning basert på Hamas’ Charter av 1988.

Det Hamas har møtt i Norge, er støtte for sitt tankegods fra minst 13.ooo – hvorav mange er vestlige vantro som ikke har noen som helst kobling til islam, Midtøsten eller Gaza. Disse stiller helt frivillig opp for Hamas-regimet. Og mens Avisa Oslo skriver at trenden rundt oppfordring til hat mot jøder er «oppsiktsvekkende», bør PST lure på hvor mange som har fått terrorsympatier. Hvor mange av dem bør havne på terrorlista nå? 1000? 13.000? Flere?

En demonstrasjon for «fred» som rekrutteringsgrunn for terror

Mange av de 13.000 i demonstrasjon for Gaza er naturligvis tidsriktige, tanketomme fjols som bare følger flokken, vaner og venner ut i Palestina-hengemyra. Hvem som utgjør en terrorfare og hvem som ikke gjør det, er det PSTs plikt å finne ut av. Jeg håper de snart ansetter flere hundre nye tjenestemenn for å ta seg av oppgaven med å finne flokken og tankegodset bak denne terroren! PST pleier jo å være opptatt av sånt. Kanskje på tide å være litt i forkant, for terror kommer alltid overraskende, selv når den er ventet.

De nyttige idiotene for Hamas’ terror-regime sier naturligvis at de ikke støtter terror og at markeringen på lørdag bare var en fredsdemonstrasjon for Gaza. Det må man ha forståelse for, siden det som skjer i Gaza er brutalt og forferdelig: Hamas gjemmer seg bak sivilbefolkningen og sivil infrastruktur og begår dermed en klar krigsforbrytelse. De kan ikke vinne, og burde overgitt seg for lenge siden. Hvorfor de ikke gjør det, er en tankerekke venstresiden ikke vil slippe løs.

Men her er poenget: Hva de 13.000 i støttemarkering for Gaza mener med sin aksjonisme, er irrelevant. Det som er viktig, er hva Hamas og andre terrorgrupper oppfatter det som. Blant de 13.000 fantes det garantert også både soldater og spioner for Hamas, og mens ofrene for 7/10 var redusert til null, var rekrutteringsmulighetene for mer terror større enn noensinne i Norge. Det er dette både venstresiden og media er livredde for at noen skal påpeke. Slike leserinnlegg vil ikke få slippe til.

Ingen forskjell på terror og terror

Media og det offentlige Norge er besatt av å skape en forskjell på høyreekstrem, venstreeksterem og religiøs terrorisme. Da kan man klassifisere terror som «bedre» og «dårligere» eller «forståelig» og «uforståelig», noe norske medier har gjort siden AKP (ml) infiltrerte redaksjonene under herjingene til PLO og RAF.

Dette er en følgefeil av at venstresiden alltid har klassifisert internasjonal sosialisme som «bedre» enn nasjonal sosialisme, basert på manglende evne til selvkritikk og ærlighet rundt historiske fakta. Det er nettopp derfor man kan prøve internasjonal sosialisme gang på gang, mens det holdt med ett forsøk for nasjonal sosialisme. Det er derfor islamsk terrorisme forsvinner fra nyhetene etter to dager, mens israelske reaksjoner på terror vedvarer i ukevis.

Terrorister er ikke politikere eller soldater. De er morderiske psykopater som alltid finner en grunn til å drepe andre med stor glede og iver, og har alltid to forsvar: «Se hva du fikk meg til å gjøre!» og «Det startet med at du gjorde gjengjeld!». Derfor finnes det ikke «god» eller «dårlig» terror eller terrorisme. Sitter du med den slags tankegods i huet, er du i realiteten på god vei til å bli radikalisert og støtte terror fordi saken er «rettferdig» eller «forståelig». Søk hjelp!

Sannheten er at bak terror ligger et skrekkvelde hvor uhemmet voldsbruk mot ubevæpnede sivile er selve grunnlaget. Krig er jævlig, men har regler og føres av stater. Terror føres av militante individer og grupper og har ingen regler. Likevel fordømmer folk krigen og flagger for terrorismen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.