Våre mediekonkurrenter fortsetter å ignorere Hamas’ krigserklæring og terrorangrep som utløste Israels forsvarskrig mot Hamas. De ignorerer også spørsmålet om hvorfor Hamas ikke heiser hvitt flagg, legger ned våpnene og overgir seg til overmakten, siden de ikke kan vinne denne krigen. I stedet for å levere kritisk journalistikk, velger norske medier å fungere som Hamas’ forlengede propaganda-arm, noe som igjen skaper stor fare for voldsbruk og mer terror i europeiske land. Uroen har bare så vidt begynt.

Alle normalt fungerende mennesker føler sterkt med sivilbefolkningen på Gaza-stripen, som har vært under ekstremistenes åk siden 2007. Alle får vondt når de leser utallige historier om barn som skades og familier som mister sine kjære i de pågående kampene. Ingen er uberørt av lidelsene, men bekymrende få påpeker at disse lidelsene ikke ville skjedd hvis Hamas ikke hadde angrepet. Det hersket relativ stillhet og stabilitet, og derfor var Palestina-saken langt ned på agendaen. Det kunne ikke Hamas leve med.

Full score for Hamas og jødehatet

Hamas har holdt sivilbefolkningen i Gaza i et nådeløst jerngrep siden 2007 – i motsetning til Vestbreddens Fatah som er mer moderate og fortsatt har et sikkerhetssamarbeid med Israel. Ingen snakker om Fatah lenger. Hamas eier hele palestinasaken nå. De eier hele midtøstenkonflikten, slik ISIS gjorde før. Og Hamas har overoppnådd alle sine drømmemål med slaktingen av 1400 sivile i Israel.

• Ta eierskap til Palestina-konflikten og sette Fatah på sidelinjen

• Få Palestina-saken på internasjonal agenda igjen

• Få vestlige medier til å glemme ofrene for 7. oktober og fokusere på muslimer

• Glemme gislene Hamas har tatt

• Glemme at Hamas heller har importert raketter enn mat og medisiner

• Glemme at Hamas har gravet tuneller for seg selv, i stedet for tilfluktsrom

• Bevise at Hamas er ofrene for Israels terror

• Mobilisere europeiske muslimer til Hamas sitt hat mot jøder

• Utløse store protester til støtte for Hamas sin sak

• Øke mengden jødehat i Europa og den vestlige verden

Etter flere måneder med nitid planlegging for å utøve maksimal skade på ikke-militære mål og torturere, voldta og drepe så mange jøder som mulig før de møtte militær motstand, kunne ikke Hamas drømt om en større suksess for terrorangrepet sitt. Selv ikke de mest optimistiske terroristene kunne sett for seg et folkehav med 200.000 i protesttog gjennom London til inntekt  for terrorstaten Gaza og mot den forhatte jødestaten Israel – og det på selve fredsdagen for 1. verdenskrig.

Kanskje halvparten av dem som protesterer mot Israel, er vantro nyttige idioter som er med gjennom sosialt press. De tror de er involvert i en rettferdig kamp for et «fritt Palestina», men Hamas har en langt større og mer hellig agenda enn dét. Snart vil også venstresiden bli angrepet av monsteret de har omfavnet og dyrket frem i våre demokratier, for islam har en lang og smertefull historie for å spise sine egne.

Vestlige medier som nyttige idioter for terrorisme

Uten overraskelsesangrepet mot Israel 7. oktober ville invasjonen av Gaza naturligvis aldri funnet sted. Det ville heller ikke de enorme demonstrasjonene for Palestina-saken i nesten samtlige europeiske storbyer. Barn på Gaza-stripen ville ikke blitt drept, og sivil infrastruktur brukt til militære formål ville ikke blitt pulverisert. For her er Genèvekonvensjonene krystallklare: Militære styrker som gjemmer seg bak levende skjold og sivile mål, kan angripes og ødelegges. Da er det Hamas som begår krigsforbrytelsene, og ikke IDF.

Dette vet naturligvis Hamas-ledelsen. Det er nettopp derfor de gjør det. Det har vært den forlengende planen bak terrorangrepet hele tiden: drepe så mange jøder som mulig i Israel, og få Israel til å angripe Gaza, for å få så mange sivile i Gaza drept som overhodet mulig. Jo flere barn som blir lemlestet og drept av jødene, desto bedre er det for Hamas – for de vet at vestlige medier vil være på deres side i propagandakrigen. Uten filter eller skepsis – og også norsk offentlighet og norske institusjoner og redaksjoner er infiltrert av islams aggressive offermentalitet. Full score!

Derfor ser du ingen hvite flagg over Gaza

Og slik blir vestlige medier en forlenget arm for Hamas’ propagandaapparat, og bidrar til at enda flere barn blir drept. Jo flere, desto bedre for Hamas – for det beviser for hele den vestlige verden det Hamas alltid har sagt, og som er nedfelt i deres charter: Jødene er ødeleggende rotter og villdyr som må utryddes fullstendig og nådeløst, Israel skal utviskes fra historien, og alle skal underkaste seg islam. Nå går vestlige, hvite, kvinner, homofile og vantro i tog med plakater som viser hakekorset i jødestjernen, fordi Israel er nazistene.

Si hva du vil, men man må bare måpe av terrororganisasjonen Hamas’ geniale evne til å utnytte vestlig naivitet og Vestens frivillige underkastelse til sin fordel. Det vi ser, er en total seier for terroren og islamistenes forskrudde virkelighetsbilde som ISIS aldri klarte å oppnå, trass i at metodene var de samme.

Ikke et eneste norsk medium har stilt spørsmål om hvorfor ingen heiser hvitt flatt i Gaza – fordi alle norske medier er dypt infiltrert av Palestina-saken og vet allerede svaret: Jødene er problemet, og skal ikke få vinne. Derfor er det bare en fordel at barn dør av israelske granater; vi trenger dem som bevis for vår sak.

Derfor legger ikke Hamas ned våpnene: Fordi strategien deres virker. Derfor overgir ikke kreftene som har terrorisert Gazas innbyggere i årevis seg til IDF: Fordi terrorismen, jødehatet og islam vinner, selv om martyrene dør og får sine 72 jomfruelige sexleketøy til evig tid. Man må knekke egg for å lage en omelett, så liv har ingen betydning i «fredens religion», som aldri har skapt fred noe sted.

Derfor heiser ikke sivile palestinere i Gaza hvitt flagg og overgir seg til IDF: Fordi de da blir ekspedert av terroristene, som igjen vil legge skylden på jødene. Den evige jøde. Propagandaapparatet til Hamas er ikke like sofistikert som det IS hadde, men de har lært mye, og mer kommer etter hvert som Kalifatet reiser seg igjen. Det er en hellig plikt for 1,4 milliarder. Les boka.

Ingen jakt på «flokken» til terroristene – og ingen jakt på «tankegodset» bak

De siste 12 årene har norske redaksjoner vært besatt av å finne medskyldige til terroren 22. juli – og rettmessig så: Terror er usivilisert og uakseptabelt, og alle som har forbindelse med terrorister og deler deres voldelige tankegods, må naturligvis finnes og stilles til rette. Med alle midler har norsk offentlighet lett etter «flokken» som Breivik kom fra, og «tankegodset» bak.

Fortsatt er ingen slik høyreekstrem flokk funnet, og ingen kan eller vil definere hva tankegodset til «kommandanten» var, selv om det ikke er det minste komplisert: Breiviks tankegods er å slutte å diskutere og følge demokratiske virkemidler, og heller krysse den røde linjen over i voldsbruk, selvtekt, utpressing og fysisk aksjon. Dette er tankegodset bak ALL terror: Bryte ned demokratiet og tvinge sivilsamfunnet til å bli som dem.

Dette er også tankegodset til Hamas, og flokken og tankegodset deres er lett å finne i vestlige samfunn: Flokken og tankegodset går i fakkeltog for Hamas, som en hån mot ofrene og gislene 7. oktober. Men dén flokken, og dét tankegodset, er det ingen som vil finne. De sparker i grusen, flakker med øyene og avslører sin dobbeltstandard bak et «jo, MEN …». Det er alltid et «men» rundt islamistisk terror.

Det gjør norske medier til en del av flokken og tankegodset. Je suis Charlie.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.