En fransk domstol har gitt en sudansk statsborger fem års fengsel etter at han ble funnet skyldig i å ha levert båter til illegale immigranter som ønsker å krysse Den engelske kanal fra Frankrike. 

Den sudanske statsborgeren Abdulnasser Abdulkarim ble dømt til fem års fengsel av en domstol i Boulogne-sur-Mer etter å ha blitt funnet skyldig i å ha levert rundt tyve båter til illegale migranter og for å tilhøre et større nettverk av menneskesmuglere.

Han ble tatt da telefonnummeret hans ble avslørt gjennom avlytting av migranter som ønsket å ta seg ulovlig inn i Storbritannia, ifølge det EU-finansierte nettstedet InfoMigrants.

Abdulkarim i august 2020 dømt for det samme. Bare dager etter arrestasjonen 3. juli 2021 klarte Abdulkarim å unnslippe politiets varetekt etter å ha spilt syk og rømt fra et sykehus i Calais. Han ble igjen arrestert i februar iår og fikk åtte måneders dom for rømningen samt forbud mot å bo på fransk territorium.

Boris Johnson vil sende illegale migranter til Rwanda, men det tror ikke Nigel Farage på:

– Den eneste måten å stoppe rekordbølgene av illegale migranter er umiddelbart å sende dem tilbake til Frankrike. 

Border Force Union sier at det forventes 60 000 ankomster iår – mer enn det dobbelte av fjorårets 28 000. Siden januar iår har det landet rundt 6000 illegale migranter i Storbritannia, hovedsakelig unge menn.

For en måned siden ble en trio irakisk-kurdere dømt i Dunkirk for sine roller i et nettverk av menneskesmuglere.

 

Kjøp Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!


Kjøp Oriana Fallacis bok her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.