Inflasjonen i USA stiger og stiger er årlig på 8,5 prosent viser tallene fra arbeidsdepartementet for mars. Det er vanskelig å se hva som kan få Biden-vogna opp av den grøfta. Mellomvalget rykker nærmere og det er ingen tegn til avmatning.

Biden-folkene har forsøkt å legge skylden på Putin, men det virker ikke. Det har dukket opp klistremerker på pumpene hvor det står: «I did this» ved siden av en breiflabben Biden som peker. Folk husker at prisstigningen begynte lenge før. At den har sammenheng med at Biden stengte ned oljeutvinning og trykket penger.

Akkurat drivstoffpriser er noe folk husker i et land som er helt avhengig av bil.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.